Aras Bulut İynemli'ye kurye şoku!

Aras Bulut İynemli'ye kurye şoku!
Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli dahil, birçok ünlünün kuryelerle başı dertte. Kuryelerin kargoyu teslim ederken ünlülerin ev adresini diğer çalışma arkadaşları ile paylaştığı öğrenildi.

Son zamanlarda ünlü isimlerin ev adresinin kuryeler aracılığı ile paylaşıldığı öğrenildi. Kargoyu teslim eden kuryelerin diğer çalışma arkadaşları da, ünlü isimleri görsün diye adresi paylaştıkları öğrenildi. Ünlü isimleri görmek ve fotoğraf çekmek için türlü türlü yollar deneyen insanlar bu sefer şaşırtıcı bir yol izledi. 

Aras Bulut İynemli askerlik fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı

Hayranı oldukları isimleri görmek için başkasına gelen ürünleri, ünlünün evine götüren kuryeler, kapıyı açan sanatçıya, “Bu kişiye kargo geldi. Adresi doğru mu acaba?” diye soruyor.

İddiaya göre, yanlış adrese geldiklerini söyleyen ünlüler, tam kapıyı kapatırken kurye telefonunu çıkarıp, fotoğraf çektirmek istiyor. Bu olayın son mağduru ise Aras Bulut İynemli oldu. Oyuncu, kurye çalışanına yanlış adrese geldiğini söyleyip, teşekkür edip kapıyı kapatınca, kuryelerin fotoğraf çekme planı suya düştü. Son dönemde birçok sanatçının, bu tarz olaylarla karşılaştığı ve arkadaşlarını uyardığı konuşuluyor.

Aras Bulut İynemli''nin Atatürk Rolü İçin Alacağı Ücret Belli Oldu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar