Arap medyası Erdoğan'ın Selman karşısında bu fotoğrafını servis etti!

Arap medyası Erdoğan'ın Selman karşısında bu fotoğrafını servis etti!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı ile görüşmek üzere Türkiye'ye gelen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Beştepe Saray'ında çalgılı bir ziyafet ile ağırlandı. Yapılan görüşme sonrası zirveye ait fotoğrafları servis eden Arap medyasının tercih ettiği fotoğraf ise tepki çekti.

ARAP MEDYASINDAN SKANDAL FOTOĞRAF! BU ANI SERVİS ETTİLER

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yapılan görüşme hem Türk hem de Arap dünyasında büyük ilgi çekti.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı''nın İstanbul''da bulunan Suudi Arabistan Başkonsolosluğu''nda öldürülmesiyle Türkiye’de açılan dava  Suudi Arabistan yargısına devredilmişti. Bu hamleden sonra Suudi Arbistan ile Türkiye arasındaki temaslar artarken Veliaht Prens Muhammed bin Selman dün Türkiye''yi ziyaret etme kararı aldı. Türkiye’ye gelen Selman Beştepe’de resmi bir törenle çok sayıda bakanın da katılımıyla karşılanırken Arap medyası da bu ziyarete büyük yer ayırdı.

SKANDAL FOTOĞRAFI SERVİS ETTİLER

Basın mensuplarının yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen görüşmede ortaya çıkan bir fotoğraf görüşmenin önüne geçti.

Ülkeler arasındaki diplomatik ziyaretlerde beden dili oldukça önemli bir yere sahipken Suudi Arabistan medyasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Prens Selman karşısında boyunu büktüğü bir fotoğrafı servis etmesi dikkatlerden kaçmadı.

SPA tarafından servis edilen fotoğrafta Veliaht Prens bin Selman ile Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın tokalaşması esnasında boynunun bükük kaldığı an paylaşılırken özellikle seçilen bu fotoğraf tartışmaları beraberinde getirdi. Söz konusu fotoğraf "Ekselansları ve Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi''nde ikili bir görüşme gerçekleştiriyor" notuyla takipçilere aktarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar