Aranan şartlar çok şaşırttı! İŞKUR'da son yılların en ilginç iş ilanı

Aranan şartlar çok şaşırttı! İŞKUR'da son yılların en ilginç iş ilanı
Milyonlarca insanın umut kapısı olan İŞKUR'da son yılların en ilginç iş ilanı yayınladı. Bir ingilizce kursu tarafından verilen ilanda YouTuber arandığı belirtildi.

Murat Beyaz-GÜNBOYU

İŞKUR'da açılan bir iş ilanı "bu kadar da olmaz" dedirtti. Number One English isimli İngilizce kursu sahibi tarafından verilen YouTuber ilanında aranılan özellikler ise saymakla bitmiyor. İlanda gazetecilik mesleği için "hobisi olan" ifadeleri kullanıldı.

Number One English isimli İngilizce kursunun koordinatörü H.K. tarafından verilen ilanda YouTuber arandığı ve istenilen özelliklerin fazlalığı dikkat çekti. 

İlanda işin tanımı olarak, "Türkiye'nin her bölgesinden gazetecilik-habercilik alanında hobisi olan, aktif, araştırmacı, fikir üretebilen, güncel konuları değerlendirebilen söyleşi ve röportaj yapabilecek" ifadeleri kullanıldı. 

İSTEKLERDE YOK YOK

Yapılan tanımda ayrıca "yemek, giyim, bahçe işleri, müzik, bilimsel çalışmalar, astroloji, ekonomi ve siyaset" konularında deneyimli kişiler arandığı belirtildi.

İlanda aranan nitelik ve beceriler ise şöyle dile getirildi:

"Aktif, araştırmacı ve gazeteciliği sevmek. Kamera ve resim çekme kabiliyeti. Bilgisayar bilgisi. Photoshop, PowerPoint programlarını bilenlere öncelik tanınır. İsteklilerin ..... adresine CV göndermeleri rica olunur."

İşte o ilan: 

iskur-ilan-png-001.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar