ANTMUTDER Başkanı Sert’ten üyelere teşekkür

ANTMUTDER Başkanı Sert’ten üyelere teşekkür
25 Aralık 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilen kongreye tek liste ile girip, güven tazeleyen Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER)Başkanı Atılgan Sert, üyelere teşekkür etti.

GÜNBOYU MEHMET AKYOL / ANTALYA

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 19. Olağan Genel Kurulu 25 Aralık 2021 Cumartesi günü Mimarlar Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula tek liste katılan Atılgan Sert, yeniden ANTMUTDER Başkanı olarak seçilerek güven tazeledi. Başkan Sert, kendilerine güvenen bütün üyelere teşekkür etti. 

45 yıldır faaliyet gösteren ve özellikle son 3 yıl içerisinde insan üstü gayretle dernek faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Sert, dernek üyelerinin yaşadığı sorunlarını tespit ederek Konfederasyon’a ilettiklerini söyledi. Başkan Sert, “Derneğimiz gücü ve etkisi yadsınamaz. Ülkemizin dört bir yanında faaliyet gösteren müteahhitlerin sorunları tespit edip, çözüm önerilerimizle birlikte gerekli mercilere aktarıyoruz. İnşaat sektörünün içerisinde bulunduğu sorunları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza inancım tamdır. Derneğimizin güçlü ve etkin konumunu, hep birlikte çalışarak Türkiye’ye örnek bir dernek olduğumuzu hissettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

ANTMUTDER’in yönetim kurulunda derneğin faaliyetlerinde gece gündüz mesai harcayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Sert, “Şimdi yeni üyelerimiz ile birlikte daha güçlü ve sesini yüksek duyuracağımız çalışma günlerine adım atıyoruz. Konfederasyon yönetiminde temsil ettiğimiz derneğimizin çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz. Döviz fiyatlarında ki artış ile beraber artan malzeme fiyatlarının tekrardan olması gereken değerlere gelmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız. Depoculuk, kartelcilik ve benzeri yapılara fırsat vermemek için araştırmalarımız sürecek. Şehrimizin daha güzel ve yaşanabilir olması için çürük stoklarımızın bir an önce yenilenmesi için var gücümüzle elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İŞTE ANTMUTDER’İN YÖNETİM KURULU

Atılgan Sert, İsmail İltemir, Hasan Kılıç, Selçuk Üzüm, Emre Öztürk, Bilal Orhan, Turan Hacıarifoğlu, Ahmet Çeliktürk, Mehmet Kurtay, Akın Kurt, Ercan Altun.

YEDEK LİSTE: İbrahim Eciş, Esme Yıldırım, Emre Yıldırım Üzüm, Oğuz Gez, Ahmet Büyük, Adil Özen, Ekrem Aslan, Veysel Kolo.

DENETİM KURULU ASİL:  Bolat Yıldırım, Mehmet Balık, Bekir Samut. YEDEK: Güngör Bostan, İbrahim Kuşçu, İsmail Özen.

HAYSİYET DİVAN ÜYELERİ: Mehmet Hacıarifoğlu, Abdurrahman Fırtına, Mehmet Sert, Mustafa Yorgun, Arif Sert, Abdullah Erdoğan, Cevdet Işık, Recep Balık, Abdülmenaf Çiftçi, Mesut Keleş.YEDEK: Durmuş Aydemir, Fırat Doksal, Fatih Hatip, Şerafettin Şimşek, Aslan Polat

dernek-1.jpgdernek-2.jpgdernek-3.jpgdernek-4.jpg

dernek-5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar