Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Burak Kalemkar

Burak Kalemkar

Mizah Dili ve Edebiyatı

Antikor Hava Yolları

PCR testinin önce kaldırılması, sonrasında da uçak seyahatlerinde geri gelmesiyle ilgili yorumlara bakıyorum da, "Bunların ne yaptığı belli değil"den tutun da "Her yaptıkları bir önceki yaptıklarından beter" diyene kadar türlü türlü eleştiriler var.

Ben size "Beterin beteri var" sözündeki en beteri gösteren bir uçuş kurguladım.

"Saygıdeğer konuklarımız, sevgili küçüklerimiz, kaptan pilotunuz konuşuyor. Kaptan pilotunuz ben Muittin Muhit İdin ve olmayan yardımcı pilotum Olmayan Yardımcı Pilot ile iyi uçuşlar dileriz.

Uçuş numaramız sağ kanat için 2602, sol kanat için 2703'tür.

Uçuşumuz öncesi uçağımız hangarda zemzem suyu ile, peronda da piyasanın 3 katı fazla parayla ihaleden alınan dezenfektan ile yıkanmıştır. Koltuklarımız rahattır. Bakanlığın sabah 8, akşam 8 olmak üzere günde toplam 16 tane verilen ilaçların etkisiyle gevşemiştir. Üstünde istediğiniz gibi, gerinebilir, sağa sola kaykılabilir, çocuklarınızı bağıra çağıra tepindirebilirsiniz.

Tekerlerimiz sağlamdır. İnişte eğer dış mihraklar piste gül dikeni, at kestanesi bırakmamışlarsa patlamaz.

Konusunda uzman ve tecrübeli kabin ekibimiz uçuş boyunca hizmetinizde olacaktır. Kabin ekibimizin rutin sağlık kontrolleri, ekranlarda her gece boy gösteren, olumsuzluk ve korku pompalamakta uzman, aylar önce dedikleri aylar sonra dedikleriyle kanlı bıçaklı olan doktorlarımız tarafından yapılmıştır.

Hangi çıkışın Acil Servis'e, hangisinin Covid-19 servisine, hangisinin Yoğun Bakım katına çıktığını el ve kol işareti ile göstereceklerdir. Kabin görevlisinin anlatmasına rağmen anlamayanlar birbirine kafa kol dalmasın!

Acil durumlar sırasında oksijensiz kalmayasınız diye başınızın üstünde maskeler vardır. O maskeleri insan gibi çekin; ipini koparmadan, önce kendinize takın, bir ara çocuklarınıza takarsınız sonra.

Hava ve yol durumu iyiymiş, hepinize tek tek selamı var.

Aşı ve PCR testi karşıtı kuş sürüsü motorumuza girmezse sağ salim ineceğimizi tahmin etmekteyiz.

Uçağımız son sistem teknoloji ile donatılmıştır.

Aşılar 3 ayda bir uygulanmakta ama aşı konusunda hassas olan değerli konuklarımızın istedikleri her an aşıyı oralarına, buralarına enjekte etmeleri için koltuk ceplerinde çeşit çeşit aşılar verilmiştir.

Yolculuk sırasında semptom gösterdiğini düşünen yolcularımız için de bedava PCR testi çubukları koltuklarınız altındaki can yeleklerinin yanındadır.

Olmamasını dileriz ama can yeleklerini giymek zorunda kalındığında aşının şişirilmiş can yeleğine batırılmaması önemle rica olunur. Yolculuğunuzda Antikor Hava Yolları'nı seçtiğiniz için teşekkür ederiz"

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları