Antalyaspor teknik sorumlusu Nuri Şahin'den Rosier'e tepki

Antalyaspor teknik sorumlusu Nuri Şahin'den Rosier'e tepki
Süper Kupa'yı penaltı atışları neticesinde Beşiktaş'a kaptıran Antalyaspor'da teknik sorumlu Nuri Şahin, maçın ardından yaptığı açıklamada kupa seremonisi öncesi Rosier'le yaşadığı gerginlik için, "Herkesin kendi ayıbı, o kalitedeki bir oyuncuya yakışmadı" dedi.

Turkcell Süper Kupa maçında normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Antalyaspor'u penaltılarda 4-2 geçen Beşiktaş, 9. kez kupayı müzesine götürdü.

Maçın ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin açıklamalarda bulunurken kupa seremonisi öncesi Rosier ile yaşadığı gerginlik hakkında konuştu.

33 yaşındaki çalıştırıcı, "Beşiktaş'ı ve Önder hocayı tebrik ediyorum. Takımımla gurur duyuyorum. Bu işin içinde kazanmak da var kaybetmek de var. Ben futbol hayatımda o kadar çok penaltı kaçırdım ki, hiçbir sıkıntı yok. Penaltı kaçmasına kızacak bir insan değilim." diye konuştu.

Rosier'le yaşadığı gerginliğin sorulması üzerine Nuri Şahin, "Maçı gölge altında bırakmak istemiyorum. Benim için kazanmaktan çok saygı önemlidir. Kazandığında, kaybettiğinde saygı göstermek önemlidir. Beşiktaş’a hiçbir şey söylemiyorum tabii ki ama bu Rosier kalitesinde bir futbolcuya yakışmadı. Herkesin kendi ayıbı, Beşiktaş'a mal etmiyorum bu olayı" açıklamalarında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar