Antalyaspor - Fenerbahçe maçında kazanan çıkmadı

Antalyaspor - Fenerbahçe maçında kazanan çıkmadı
Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen mücadelenin 72. dakikasında Fenerbahçe, Sosa'nın golüyle öne geçerken; Antalyaspor bu gole 81. dakikada Doğukan ile yanıt verdi.

Mücadelenin ilerleyen bölümünde başka gol olmadı ve takımlar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 33'e, Antalyaspor ise 23'e yükseltti.

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe sahasında Altay ile karşılaşacak, Antalyaspor ise Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

FERDİ KADIOĞLU MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu, Antalyaspor ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadaki performansı hakkında konuşan Ferdi Kadıoğlu "Hocamız beni sol bek olarak oynattı. En iyimi ortaya koymaya çalıştım. Sonuç 1-1'di. İstediğimiz sonuç bu değildi. Kısa süredir yeni hocayla çalışıyoruz. Zaman içerisinde çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum." dedi.

"POZİSYON ÜRETEMEDİK"

Ferdi Kadıoğlu ayrıca "Geliştirmemiz gereken noktalar var. Maç içerisinde pozisyon üretemedik çok fazla. Bu nokta üzerine çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.

fener-ic-2.webp

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem Atilla Karaoğlan'ın düdüğüyle maç başlıyor.

4' Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Jose Sosa'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Doğukan Sinik topu uzaklaştırmayı başarıyor.

7' Bright Osayi-Samuel'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Naldo kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

10' Jose Sosa'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Andrea Poli kafayla topu Ruud Boffin'e bırakıyor.

18' Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu kullanan Jose Sosa'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Naldo kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

23' Houssam Ghacha'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Güray Vural'ın sol çaprazdan gelişine yaptığı vuruşta Berke Özer topa hakim olmayı başarıyor.

29' Mesut Özil'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Fredy topu uzaklaştırmayı başarıyor.

35' Sol kanatta Ferdi Kadıoğlu'nun gönderdiği pasa hareketlenen İrfan Can Kahveci için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

40' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Mesut Özil'in ceza alanına gönderdiği ortasında Ruud Boffin çift yumrukla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

fener-ic.jpg

47' Houssam Ghacha'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Güray Vural'ın, penaltı noktası gerisinden sağ ayağıyla gelişine yaptığı vuruşta top kalenin üstünden auta çıkıyor.

55' Haji Wright, net pozisyonda topu ağlarla buluşturamıyor. Son anda araya giren isim Kim Min-Jae.

63' Mesut Özil'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Naldo kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

72' GOL! Fenerbahçe, Jose Sosa ile öne geçiyor!

81' GOL! Antalyaspor, Doğukan Sinik ile skoru eşitliyor.

fener-ic-3.jpg

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE  11'LER

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Poli, Fredy, Güray, Gökdeniz, Doğukan Sinik, Mukairu

Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Kim, Tisserand, Osayi, Zacj, Sosa, İrfan, Mesut, Pelkas, Serdar Dursun

"FENERBAHÇE RUHUNU GÖSTERİN"

İsmail Kartal, antrenmanın ardından oyuncularına moral konuşması yaptı. Antalyaspor karşısında işlerinin kolay olmadığına dikkat çeken tecrübeli hoca, “Rakibimiz de bizim gibi çıkış arıyor ve kendi sahalarında olacaklar. Biz gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Sezonun kalan bölümünde çok farklı bir Fenerbahçe izleteceğimizi, Fenerbahçe ruhunu sahaya yansıtacağımızı herkese gösterin. Sizden hem galibiyet, hem de taraftara heyecan verecek bir futbol bekliyorum” ifadelerini kullandı.

SORUMLULUK ALMA ZAMANI

Sarı-Lacivertliler'de Mesut Özil de arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü yıldız, “Şu ana kadar takım olmayı başaramadık. Artık birlik olmamız şart. Aldığımız yenilgilerle taraftarlarımızı nasıl üzdüğümüzü hepiniz görüyorsunuz. Bundan sonra hepimiz sorumluluk almalıyız. Bu kulübü çok iyi tanıyan, yıllarını bu renklere veren yeni bir teknik direktörümüz var. Ona galibiyetle hoş geldin diyelim. Ligde zirveden çok gerideyiz ancak burası Fenerbahçe. Her şartta, her maçı kazanmak bizim hedefimiz olmalı” dedi.

İSMAİL KARTAL'I YOĞUN BİR FİKSTÜR BEKLİYOR

60 yaşındaki teknik adam, ikinci Fenerbahçe dönemine sıkışık bir fikstürle başlangıç yapacak. Bu akşam Antalya deplasmanına çıkacak olan İsmail Kartal ve öğrencileri, ligde hafta içi mesaisinde çarşamba günü Altay’ı ağırlayacak. Fenerbahçe, 22 Ocak Cumartesi ise ligin dişli takımlarından Sivasspor’a konuk olacak. İsmail Kartal, peş peşe oynanacak bu 3 karşılaşmadan alınacak galibiyetle, bu sezonki kötü gidişi tamamen tersine çevirebileceklerine inanıyor ve bu sürece fırsat gözüyle bakıyor.

ALTAY VE  MERT HAKAN YOK, 5 OYUNCU SINIRDA

Fenerbahçe'de Crespo, Berisha ve Gustavo takıma döndü. Sarı-Lacivertliler’de rehabilitasyon süreci devam eden Altay Bayındır ile Adana Demir mücadelesinde sakatlanan Mert Hakan Yandaş, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de ayrıca 5 oyuncu sarı kart sınırında. İrfan Can Kahveci, Luiz Gustavo, Filip Novak, Attila Szalai ve Serdar Aziz, bu akşam görev yapıp sarı kart görmeleri halinde Altay ile oynanacak maçta cezalı duruma düşecekler.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar