Antalya'da zabıtalara sinirlenen Ö.T. dehşet saçtı!

Antalya'da zabıtalara sinirlenen Ö.T. dehşet saçtı!
Antalya'nın Alanya ilçesinde Ö.T., kaldığı baraka zabıta ekipleri tarafından yıkılınca olaya neden olduğunu düşündüğü kişilere pompalı tüfekle saldırdı.

Antalya'nın Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi’nde bulunan balıkçı barınağından kalan adlı kadın dehşet saçtı. Kadınım barakası dün Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kaçak olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Öfkelenen Ö.T., pompalı tüfeğini alarak barakasının yıkılmasına neden olduğunu düşündüğü A.Y.’nin (49) yanına giderek ateş açtı. M.Ü., ise başından yaralandı. 
Daha sonra kadın Ş.U.’ya (52) ait 07 HKJ 07 plakalı otomobil ve yine aynı kişiye ait kıraathaneye pompalı tüfekle ateş etti. 

 

 

 

 

 

 

BELEDİYEYE DE SALDIRDI
Ö.T. daha sonra Alanya Belediyesi Avsallar Ek Hizmet Binasına giderek, binanın kapısına ateş açtı. Bu sırada içeride bulunan bir belediye personeli, öfkeli kadının ateş açması üzerine camdan kaçmak isterken ayağını burktu. Sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan A.Y.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olay sonrası jandarma ekipleri şüpheli Ö.T.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Pompalı tüfekle dehşet saçan Ö.T. motosikletiyle kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından jandarma ekipleri Ö.T.’yi av tüfeği ve 1 bıçakla yakalayarak gözaltına aldı.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar