Antalya'da turistlerin deniz keyfi 

Antalya'da turistlerin deniz keyfi 
Antalya, korona virüs önlemleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sessizliğe büründü. Turistler, kendileri için kısıtlamanın saat 10.00'da sona ermesinin ardından Cumhuriyet Meydanı ile Konyaaltı Sahili'ne gitti.

Aylardan Ocak havalar sıcak

Saat 21.00'de başlayıp, 4 Ocak saat 05.00'e kadar devam edecek 3,5 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla turizmin başkenti Antalya sessizliğe büründü. Yollar, cadde ve sokaklar boş kaldı.

ant2-001.jpg

Bugün saat 10.00 itibariyle turistler için uygulanan kısıtlama sona erdi. Yabancı turistler Cumhuriyet Meydanı ve tarihi mekanları gezerek bol bol fotoğraf çekti. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle turistlere kaldı. Sahilde vakit geçiren turistler denizin tadını çıkardı.

ant3.jpg

Cuma namazı kılacak vatandaşlar ise seccadelerini alarak, evlerinin yakınındaki camiye gitti. Cemaat maske takıp, sosyal mesafeye uygun olarak namazını kıldı.

YILIN İLK GÜNÜNDE DENİZE GİRDİLER

ant4.jpg

Hava sıcaklığının 17, deniz suyu sıcaklığının 19,5 derece ölçüldüğü Antalya'da, sokağa çıkma kısıtlaması sona eren turistler sahile akın etti. Yılın ilk gününde denize giren turistler, keyifli dakikalar geçirdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar