Antalya'da ''Savaşsız Çocukluk projesi'' etkinliği

Antalya'da ''Savaşsız Çocukluk projesi'' etkinliği
Antalya'da Ukrayna ünlü sanatçı Ruslana'nın katıldığı Ukraynalı  ve Türk vatandaşlarına "Savaşsız Çocukluk projesi" kapsamında etkinlik düzenlendi.

GÜNBOYU-AYŞE ÖZDEMİR 

Antalya''da, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan etkilenen Ukrayna halkına ve savaşan askerlere destek vermek amacıyla şarkıcı Ruslana tarafından konser verildi.
Ukrayna''nın Antalya Konsolosluğu ve Antalya Ukraynalılar Topluluğu tarafından, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi''nde (ASSİM) "Savaşsız Çocukluk" projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe, İstanbul''da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması''nı kazanan ünlü Ukraynalı şarkıcı Ruslana da katıldı.

Ruslana, katılmış olduğu basın toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ukrayna''nın zor günler yaşadığını ve orantısız bir savaş döneminden geçtiğini, bunun için Ukrayna''nın tüm dünyadan destek beklediğini söyledi.

Basın toplantısından sonra ünlu şarkıcı hüzünlü şarkılarıyla Ukraynalı  vatandaşlara duygulu anlar yaşattı. Ünlü sanatçı konserinin sonunda çocuklarla birlikte savaşsız çocuk pankartıyla sahnede  yüzlerce Ukraynalı vatandaşa ve dünyaya seslenerek savaşın bir an önce bitirilmesi için destek istedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar