Antalya'da Ezgin ve Sevilay D. çifti kaza sonrası dehşet saçtı!

Antalya'da Ezgin ve Sevilay D. çifti kaza sonrası dehşet saçtı!
Antalya'nın Manavgat ilçesinde trafik kazası sonrası Ezgin ve Sevilay D. çifti önce diğer aracın sürücüsüne, ardından çekim yapan gazetecilere saldırdı.

Antalya Manavgat Side Mahallesi D-400 karayolu ile Kemer Bulvarı'nın kesiştiği kontrollü kavşakta saat 22.00 sıralarında kaza meydana geldi. Kazada Hüseyin Baş yönetimindeki hafif ticari araçla Mehmet Beşir Alp yönetimindeki otomobil çarpıştı. 

hhhh-002.jpg
Kaza sonrasında Ezgin ve Sevilay D. çifti, diğer aracın sürücüsü Hüseyin Baş'a saldırmaya başladı. Bu sırada olay anını görüntüleyen gazetecilere de çift fiizki saldırıda bulundu. Kavganın büyüyeceği sırada araya polis ve jandarma ekipleri araya girdi. 

ÇOCUĞUNU YERE VURUP ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

Tarafları sakinleştirmeye çalışan polis ve jandarma ekipleri de zorluk çıkaran Ezgin ve Sevilay D. çifti, ifadeleri alınmak için karakola götürülmek istendi. Ancak çift jandarma aracına binmemek için direndi. Sevilay D., 1 yaşında olduğu tahmin edilen çocuğunu havaya kaldırarak, yere vurup öldürmekle tehdit etti. Polis ve jandarmayı da sürekli CİMER'e şikayet edeceklerini söyleyen çift, uzun uğraşın sonunda sakinleştirildi.

 

kazadan-sonra-surucu-ve-gazetecilere-saldirip-cocuklarini-yere-atip-oldurmekle-tehdit-ettiler-8753-dhaphoto1.jpg

ÖNCE İSTEMEDİ SONRA AMBULANS TALEP ETTİ

Kazanın olduğu ilk dakikalarda olay yerine gelen ambulans ile hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Ezgin D., daha sonra kendisi ve bir çocuğu için ambulans talep etti. Gelen ambulansla birlikte Ezgin D. ve oğlu, Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

 

kazadan-sonra-surucu-ve-gazetecilere-saldirip-cocuklarini-yere-atip-oldurmekle-tehdit-ettiler-8753-dhaphoto4.jpg

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar