Antalya ve Gaziantep'te iki kişi19 Mayıs kutlamalarında fenalaştılar!

Antalya ve Gaziantep'te iki kişi19 Mayıs kutlamalarında fenalaştılar!
Gaziantep'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Kutlamada görevli bir zabıta memuru baygınlık geçirdi. Antalya'da ise lise öğrencisi Samet Orhan Güler fenalaşıp yere yığıldı.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda, korona virüs salgını nedeniyle Gaziantep'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda, kısıtlı katılımla tören düzenlendi. Törene; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve öğretmenler katıldı. İl Müdürü Özbay, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

KUCAĞINDA TAŞIDI

Tören alanında görevli olduğu sırada, baygınlık geçiren bir zabıta ise polis tarafından kucağa alınarak Kızılay çadırına götürüldü. Burada müdahale edilen zabıtanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

O ANLAR:

 

LİSE ÖĞRENCİSİ BAYRAĞI BIRAKMADI

Tören sırasında Türk bayrağı taşıyan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi Samet Orhan Güler, bir anda yere yığıldı. Elindeki bayrağı bırakmadığı görülen Güler'e ilk müdahale törende bulunan Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Hüsnü Yusuf Kara ve sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Başhekim Kara, "Öğrencimizin tansiyonu düşmüş. Başkaca herhangi bir rahatsızlığı yok. Kendisine gerekli müdahaleyi yaptık. Çocuğumuzun kan şeker normaldi. Sadece tansiyon düşmesine rahatsızlanarak fenalaştı" dedi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar