Antalya Çardak kentte çöp rezaleti!

Antalya Çardak kentte çöp rezaleti!
Türkiye'nin tatil bölgelerinde biri Antalya'da lüks tatilin bedava sunulduğu çardak kentte üzücü görüntüler ortaya çıktı. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte tatil beldesinden geriye çöp yığınları kaldı.

Tatil beldesinde rezalet!

Antalya'nın Kumköy Mahallesi'nde denize sıfır lüks tatil bölgesi çardak kentte kurulan oba ve çardaklar tatili ücretsiz sunuyor.. Aksu ve Serik ilçelerinden gelen yaklaşık 3 bin kişi, her yıl olduğu gibi sahil bandındaki derme çatma çardaklarda yaz mevsimini geçirdi.

luks-tatilin-bedavaya-sunuldugu-cardak-kent-copluk-oldu-5616-dhaphoto1.jpg

Çardaklarda uydu anteninden güneş enerji paneline teknolojinin her imkanı bulunurken, bazılarında ise lavabo dışında hiçbir şeyin olmadığı görüldü. Yaşlılar, kadınlar ve çocuklar, günün 24 saatini burada geçirirken, işi olanlar da gündüz saatlerinde ayrılıp, akşam yeniden çardaklarına dönüyor. 

luks-tatilin-bedavaya-sunuldugu-cardak-kent-copluk-oldu-5616-dhaphoto2.jpg

KIŞ MEVSİMİ GELİNCE ÇÖP YIĞINI ÇIKTI


Yaz sıcaklarının sona ermesiyle vatandaşlar çardaklara gitmemeyi tercih ediyor. Vatandaşların çardak kentten geri çekilmesiyle bedava tatil de sona erdi. Vatandaşlar kişisel eşyalarını toplayıp evlerine dönerken geride yalnızca çardakların iskeletleri ve bırakılan çöpler kaldı.

luks-tatilin-bedavaya-sunuldugu-cardak-kent-copluk-oldu-5616-dhaphoto9.jpg

Olta balıkçılarının uğrak yeri haline gelen sahil bandı boyunca çok sayıda köpeğin olduğu da dikkati çekti. Bazı köpeklerin açlıktan çöpleri karıştırdığı görülürken olta balıkçıları ise geride bırakılan çöplere ve sahil bandının kötü görüntüsüne tepki göstererek, turizm kentine yakışmadığına dikkati çekti.

luks-tatilin-bedavaya-sunuldugu-cardak-kent-copluk-oldu-5616-dhaphoto7.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar