Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili gelişmeyi Gazeteci Barış Yarkadaş duyurdu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili gelişmeyi Gazeteci Barış Yarkadaş duyurdu
Koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten sağlık durumuyla ilgili sevindiren bir haber daha geldi. Gelişmeyi gazeteci Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından duyurdu.

Muhittin Böcek ile ilgili yeni gelişme

Koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten sevindiren bir haber daha geldi.
Gercekgundem.com'un haberine göre 17 Ağustos 2020 tarihinden hastaneye kaldırılan, 7 Eylül tarihinden beri de yoğun bakımda koronavirüs tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'ten günler sonra sevindiren bir haber gelmiş, Gazeteci Barış Yarkadaş, Böcek'in çorba içtiğini söylemişti.

Yarkadaş, Muhittin Böcek'in çorbanın ardından köfte yediğini ve kahve içtiğini duyurdu. 

Twitter hesabından paylaşım yapan Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:
"Bir 'mucize' gerçekleşiyor. Antalya BB Muhittin Böcek'in 7 Eylül'den beri ilk kez çorba içtiğini @halktvcomtr 'de duyurmuştum. Başkan, çorbanın ardından akşam saatlerinde köfte yedi. Yatağında doğrulup kahvesini içti. Her şey yolunda giderse başkan bir süre sonra görevine döner."

<

>

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar