Annenin oğluna yaptıkları kan dondurdu: Öldürüp çantaya koydu!

Annenin oğluna yaptıkları kan dondurdu: Öldürüp çantaya koydu!
Dünya Brezilyalı bir annenin 7 yaşındaki oğluna günlerce işkence ettikten sonra öldürmesini konuşuyor. Cani annenin minik oğlunu cesedini koyduğu spor çantayla kentte dolaşması ve nehre atması görüntüleri tüyleri diken diken etti.

26 yaşındaki Brezilyalı Yasmin Vaz dos Santos Rodrigues adlı kadının evinde yapılan aramalarda bulunanlar 7 yaşındaki oğlunu öldürmeden önce günlerce işkence yaptığını gözler önüne serdi. Evde çocuğun el yazısı ile yazılmış bir not defteri ve bağlamak için kullanılan zincirler bulundu.

OĞLUNUN CESEDİNİ NEHRE ATTI

Cani anne Yasmin Vaz dos Santos Rodrigues'in içinde oğlunun cansız bedeninin bulunduğu spor çantayla Brezilya'nın Imbe kentinin sokaklarında dolaşırken kaydedilen görüntüleri izleyenleri şoke etti. 

Kadının 27 Temmuz'a ait görüntülerinde oğlunun cesedini Tramndia Nehri'ne atmadan önce dikkat çekmemek için kentin ara sokaklarında bir kız arkadaşı ile dolaştığı ve uygun zamanı kolladığı dikkat çekti. Kadın polise yakalanmamak için gelinden geleni yaptı ve oğlunun cesedini spor çantası ile birlikte nehre attı.

Kan donduran olayda kadının oğlunu öldürmeden önce günler işkence ettiği ortaya çıktı.

Polisin bulduğu başka bir videoda ise kadın henüz 7 yaşındaki oğlunu sürekli parçalara ayırmakla korkutuyor ve kendi çişi ile yüzünü yıkayacağını söylüyor. Kadın tehditler yağdırırken aynı zaman küçük oğlu ile de alay ediyor.

ÇOCUĞUNU DOLABA ZİNCİRLİYORMUŞ!

Polisin çiftin evinde bulduğu şok edici kanıtlar arasında, annesinin Miguel'e yazdırdığı ifadelerin bulunduğu bir not defteri vardı. Ayrıca çocuğun dolaba bağlamak için kullanılan zincir bulundu.

"BEN ZALİMİM"

Kadının oğluna ödev olarak yazdırdığı cümleler ise tüyleri diken diken etti. Annesinin işkencesine maruz kalan talihsiz çocuğun defterinde en çok yazan cümlelerin "Ben bir aptalım. Sahip olduğum annemi hak etmiyorum. Ben bir suçluyum. Ben kötüyüm. Ben zalimim. Ben kötüyüm. Ben berbatım. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Ben korkunç bir oğulum." işkencenin uzun süredir devam ettiğini gösterir nitelikteydi. Soğukkanlı katil anne, oğlu için kayıp ilanı vermek içinde 2 gün bekledi.

BABASI DURUMU FARK ETMEMİŞ!

Kendi oğluna yaptıklarını günler sonra itiraf eden kadın karakolda, Oğlu Miguel'e bir antidepresan içirdiğini ve ardından cesedini bir spor çantasına koyup Tramandai Nehri'ne nasıl attığını anlattı.

Polisin yaptığı araştırmada çocuğun sağlıksız bakıldığı, okula gitse de uzun zamandır bütün çocuklardan uzak durduğu ortaya çıktı.

Miguel'in babası ise oğlunun işkence gördüğüne dair hiçbir fikri olmadığını açıkladı. İlgisiz baba farkettiği tek şeyin çocuğunun annesinin yeni ilişkisi başladıktan sonra çocuklarda bir değişiklik olduğu yönündeydi.

"ÇOCUK YOĞUN İHMAL VE İŞKENCE KURBANI"

Polis yetkilileri ise çocuğun "yoğun" ihmal ve işkence kurbanı olduğunu söyledi.

Açıklamada, "Açık olan ve soruşturmalar sırasında teyit edeceğimiz şey, çocuğun yoğun fiziksel ve psikolojik işkence altında yaşadığıdır. Yetersiz beslenmiş. Okula kayıtlı olmasına rağmen hiç arkadaşı olmamış ve hiçbir yere gitmemiş. Evde bir odaya kilitlendi, cezaya çarptırıldı, bir dolaba kilitlendi ve bağlandı." denildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar