Ankaragücü Konyaspor karşısında son anda yıkıldı

Ankaragücü Konyaspor karşısında son anda yıkıldı
Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçında Ankaragücü Konyaspor'u ağırladı. 90+2'ye kadar golsüz süren maç, Konyaspor'dan Levan Şengelia'nın golü sonrası konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Lig'de 2. yarının ilk maçı olan 18. haftada Ankaragücü evinde Konyaspor'u konuk etti. Eryaman Stadı'nda oynanan mücadele ve pozisyon açısından kısır geçen maçta kazanan, 90+2. dakikadaki golle Konyaspor oldu.

Karşılaşmanın 90 dakikası boyunca iki takım da kaleyi bulan şut çekemezken, Konyaspor'da Miya'nın 83. dakikadaki kafa vuruşu direkten döndü. 90+2. dakikada sahneye çıkan Shengelia, yaptığı vuruşla takımına galibiyeti getirdi.

Süper Lig'de 10 hafta sonra kazanan Konyaspor bu sonuçla 18 puana yükselirken, 12 maçtır kazanamayan Ankaragücü ise 12 puanda kaldı.

Süper Lig'in 19. haftasında Ankaragücü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacakken, Konyaspor ise evinde Galatasaray'ı konuk edecek.

20200117-2-40381985-51292135-web.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR 

14. dakikada Pinto'nun pasında İttifak Holding Konyaspor ceza alanında topla buluşan Kitsiou'nun vuruşunda, meşin yuvarlak kale direğinin üstünden auta gitti.

16. dakikada Milosevic'in ceza alanının sağından yerden ortasında, Thuram meşin yuvarlağa dokunamadı.

17. dakikada Milosevic'in yerden sert vuruşunda top, kale direğin yanından auta çıktı.

30. dakikada İlhan Parlak'ın yaptığı ortada Faty'nin vuruşunda, rakibe çarpan top kornere gitti.

57'nci dakikada sağ taraftan Cebrail'in ortasına, penaltı noktası üzerinde topa yükselen Faty'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

69'uncu dakikada konuk ekip mutlak gol fırsatından yararlanamadı. Sol kanatta topla buluşan Alper Uludağ, çizgiye indikten sonra içeri çevirdi. Ömer Ali’nin bekletmeden yaptığı vuruşta kaleci Korcan’ı geçen topa Pinto son anda ayak koydu.

90+2'nci dakikada Konyaspor golü buldu. Bajic’in pasıyla ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Shengelia’nın sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Korcan’ın sağından ağlarla buluştu: 0-1.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve İttifak Holding Konyaspor deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti.

54e9543028cd27c4a31e9df7e8456df4.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar