Ankara'da Şentürk Apartmanı'nın kömürlüğünde şiddetli patlama!

Ankara'da Şentürk Apartmanı'nın kömürlüğünde şiddetli patlama!
Ankara'da 2 katlı Şentürk Apartmanı'nın kömürlüğünde patlama meydana geldi. Olayda karı-koca yaralandı. 

Apartman kömürlüğünde şiddetli patlama!

Ankara'nın Keçiören ilçesi Etlik Mahallesi Samandağı Sokak'ta bulunan bir apartmanda patlama meydana geldi. İddiaya göre, giriş kat dairesinde yaşayan Bağdat ve Veysel Buzluk çifti, kömürlükten gelen gaz kokusu nedeniyle doğal gaz şirketine haber verdi. Şirket ise gaz ölçümü yapmak için adrese ekip gönderdi. Ekiplerin kömürlüğe indiği sırada şiddetli bir patlama yaşandı. 

ankarada-2-katli-binanin-komurlugunde-patlama-kari-koca-yaralandi-1343-dhaphoto1.jpg

Patlamada, Bağdat Buzluk ve eşi Veysel Buzluk yaralanırken, doğal gaz şirketi personeli patlamayı yara almadan atlattı. Binanın kömürlüğü ve 2 dairesinde hasar meydana geldi. Patlamanın ardından yangın da çıktı.

Apartman sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Adrese, çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibinin yanı sıra doğal gaz ile elektrik şirketi personeli sevk edildi. Yangın itfaiye erlerince söndürülürken, yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Vücudunda yanıklar oluşan Bağdat Buzluk'un durumunun ağır olduğu belirtildi. Patlamanın nedenini araştırmak için binaya bomba uzmanı polis ekipleri de geldi. Ekipler, binanın kömürlüğünde incelemede bulundu.

ankarada-2-katli-binanin-komurlugunde-patlama-kari-koca-yaralandi-1343-dhaphoto3.jpg

'BİRİ ELEKTİRİK IŞIĞINI AÇINCA PATLAMA MEYDANA GELDİ'

Patlamanın yaşandığı binanın bitişiğinde oturan Mehmet Surat, "Yan binadaki patlama sesini duyduk. Doğal gaz kaçağı var denilerek ekipler geldi. O sırada ekipler kontrol ederken, komşumuzun biri elektrik ışığını açınca patlama meydana geldi. Komşumuz yaralandı, yoğun bakımda. Şiddetli bir patlama sesi oldu, korktuk" ifadelerini kullandı.

ankarada-2-katli-binanin-komurlugunde-patlama-kari-koca-yaralandi-1343-dhaphoto4.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar