Ankara'da Selçuk Özdağ’a saldıranların kaçış görüntüleri ilk kez yayınlandı

Ankara'da Selçuk Özdağ’a saldıranların kaçış görüntüleri ilk kez yayınlandı
Ankara'da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldıranlar hakkında yeni gelişme yaşandı. Saldırganların kaçış görüntüleri soruşturma dosyasına konuldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen güvenlik kamera görüntülerinde şüphelilerin Selçuk Özdağ’a saldırdıktan sonra iki ikisi araçla üç şüpheli de koşarak olay yerinden uzaklaşmıştı. Dosyaya sunulan görüntülerde koşarak kaçan üç saldırganın beyaz otomobille kaçan iki kişinin aracına bindiğini görülüyor. 5 şüpheli aynı otomobile binerek uzaklaştığı görülüyor.

BİRBİRLERİNİ TANIMADIKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ

Başlatılan soruşturmada şüpheliler, K.H., B.A., M.R.G., G.A.T., A.G., tutuklanmıştı.

Oda TV'de yer alan habere göre, Şüpheliler savcılık ifadesinde bindikleri otomobildeki kişileri tanımadıklarını öne sürerek “Biraz koştuktan sonra yanımıza beyaz renkli araç ‘Atlayın' deyince arkamızdan atılan mermilere isabet olmamak için tanımadığım şahısların kullandığı araca bindik. O ana kadar M.R.G.'de silah görmemiştim. Araç yavaşladığı esnada M.R.G. kapıyı açıp silahı dışarıya attı. Bir müddet sonra üçümüz araçtan indik. Araçtakilerle konuşmadık. Arabada iki kişi vardı. Biz arabadayken, bağırarak küfrediyorlardı. Biz indikten sonra nereye gittiler, bilmiyorum” demişlerdi.

İŞTE SALDIRGANLARIN KAÇMA ANLARINA DAİR GÖRÜNTÜLER:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar