Ankara'da korkutan deprem

Ankara'da korkutan deprem
AFAD, Ankara'da 4.5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD),  Ankara'da  4.5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan AFAD, "Ankara'nın Kalecik ilçesinde saat 22.53'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz

Büyüklük : 4.5 (Mw) Yer : Kalecik (Ankara) Tarih-Saat : 10.01.2021, 22:53:01 TSİ Enlem : 40.0400 N Boylam : 33.3210 E Derinlik : 12.81 km" dedi. 

KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA

Ardından Kandilli'den de açıklama geldi. Açıklama da, "ESKIKOY-KALECIK (ANKARA) 10.01.2021, 22:53:01 TSİ Büyüklük: 4.6 Derinlik: 6.7 km" denildi.

deprem-002.png

 

Korkutan deprem sonrası görüntüler gelmeye başlıyor. Bir vatandaşın deprem anında yaşadığı korku dolu anları cep telefonuna kaydetti.

DEPREMİN OLDUĞU O AN:

MANSUR YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara merkezli 4.5 büyüklüğündeki deprem hepimizi endişelendirdi. Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bizlere Başkent 153 hattından ulaşabilirsiniz. Bütün vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

ANKARA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin depreme ilişkin, "Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir" dedi. 

vasip.png

BAKAN KURUM'DAN AÇIKLAMA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da "Depremin hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan ilk incelemede şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık." açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar