Ankara'da Berkay Bilge A., arkadaşı Berkay Kesen'i başından vurdu!

Ankara'da Berkay Bilge A., arkadaşı Berkay Kesen'i başından vurdu!
Ankara'da Berke Bilge A., tartıştığı arkadaşı Berkay Kesen'i tabancayla başında vurdu. Gözaltına alınan Berke Bilge'nin ifadesi şoke etti.

Ankara Çankaya İlçesindeki Aydınlar Mahallesi'nde korkunç olay yaşandı. Berke Bilge A. arkadaşı Berkay kesen ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Bu sırada Berke Bilge A., belinden çıkardığı silahla Berkay Kesen'i başından vurdu. Olay yerinden kaçan Berkay Bilge A., kısa süre içerisinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Berkay Kesen'in hayatını kaybettiğini belirledi. 

hhhhh.jpg

"ŞEYTANA BENZETTİM"


Zanlı, verdiği ilk ifadesinde Berkay Kesen ile arkadaş olduklarını belirterek, "Kendimde değildim. Arkadaşımla alkol almıştık. Onu şeytana benzettim ve bana silah çektiğini gördüm. Bu yüzden onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

-029.jpg
OLAY ANI KAMERADA 


Berke Bilge A.'nın arkadaşı Berkay Kesen'i sokak ortasında tabancayla vurarak öldürmesi, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, Berke Bilgi A.'nın, Berkay Kesen'in arkasından yaklaşarak tabancayla vurduğu görüldü. Ayrıca Berke Bilge A.'nın olayın ardından teslim olması da çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Berke Bilge A.'nın havaya bir el ateş ettikten sonra tabancayı yere bırakıp ayağıyla vurduktan sonra yere oturup ellerini başının arkasına götürerek teslim olması görüntülerde yer aldı.

tartistigi-arkadasini-sokak-ortasinda-oldurdu-2-1818-dhaphoto7.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar