Ankara'da Berkay Bilge A., arkadaşı Berkay Kesen'i başından vurdu!

Ankara'da Berkay Bilge A., arkadaşı Berkay Kesen'i başından vurdu!
Ankara'da Berke Bilge A., tartıştığı arkadaşı Berkay Kesen'i tabancayla başında vurdu. Gözaltına alınan Berke Bilge'nin ifadesi şoke etti.

Ankara Çankaya İlçesindeki Aydınlar Mahallesi'nde korkunç olay meydana geldi. Gece birlikte alkol alan Berke Bilge A. ile Berkay Kesen henüz bilinmeyen bir nedenden sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Berke Bilge A., belindeki tabancayla arkadaşı Berkay Kesen'i başından vurdu. Berke Bilge olay yerinden kaçarken çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. 

tartistigi-arkadasini-sokak-ortasinda-oldurdu-8765-dhaphoto6.jpg
Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Kesen'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, çevredeki vatandaşın ifadeleri üzerine kaçan Berke Bilge A'nın yakalanması için çalışma başlattı.


Olaydan sonra polis Dikmen Caddesi üzerinde bir kişinin havaya ateş ettiği ihbarını aldı. Polis ekipleri harekete geçerek ateş açan kişiyi gözaltına aldı. Karakola götürülen kişinin Berkay Bilge olduğu tespit edildi. 

'ŞEYTANA BENZETTİM, O YÜZDEN ÖLDÜRDÜM'


Aslan, verdiği ilk ifadesinde Berkay Kesen ile arkadaş olduklarını belirterek, "Kendimde değildim. Arkadaşımla alkol almıştık. Onu şeytana benzettim ve bana silah çektiğini gördüm. Bu yüzden onu öldürdüm" dediği öğrenildi. Berke Bilge A., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gerekli işlemler için emniyete götürüldü. Berkay Kesen'in cansız bedeni ise polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar