Ankara'da belediye otobüsünde hırsızlık

Ankara'da belediye otobüsünde hırsızlık
Ankara'da belediye otobüsünde kalabalıktan faydalanarak bir yolcunun cebindeki nakit parayı yankesicilik yöntemiyle hızlıca aldı. Otobüs içerisindeki güvenlik kameraları sayesinde yankesici Engin U. yakalandı.

Belediye otobüsünde hırsızlık! Saniyeler içinde...

Kent merkezinde bindiği otobüsten inerken cebindeki 2 bin 500 liranın olmadığını fark eden yolcu, polise ihbarda bulundu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Otobüsteki güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Yolcunun parasını alırken görüntüye yansıyan kişinin, aynı suçtan çok sayıda kaydı olan ve bu işte uzman olduğu belirtilen Engin U. olduğu tespit edildi. 

'PARAYI ÇALIP OTOBÜSTEN İNİYOR'

Şüphelinin, otobüse binerken kart bastığı; fakat kartta bakiye olmadığı için geri dönerken arkasındaki yolcunun parasını 1 saniyede aldığı ve otobüsten indiği görüldü. Engin U, polisin çalışmasıyla saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. Otobüs ve pazar yerlerinde yankesicilik yapan ve bu suçtan çok sayıda sabıkası bulunduğu belirlenen Engin U, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 

2222-002.jpg11111-003.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar