Ankara'da Ali Akgün’ü öldürüren Nimet Akgün tutuklandı

Ankara'da Ali Akgün’ü öldürüren Nimet Akgün tutuklandı
Ankara'da evli olduğu erkek tarafından sistematik işkenceye maruz bırakılan 75 yaşındaki Nimet Akgün, Ali Akgün’ü öldürmüştü. Nimet Akgün tutuklanarak Sincan Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderildiği öğrenildi.

Evli olduğu erkeği öldüren kadın hakkında yeni gelişme

Kendisine ve engelli kızına sistematik şiddet uygulayan evli olduğu Ali Akgün’ü öldüren 75 yaşındaki Nimet Akgün, tutuklanarak Sincan Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Bahçelerüstü Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Nimet Akgün, kendisine ve engelli kızına şiddet uygulayan 80 yaşındaki Ali Akgün’ü öldürmüştü. Mezopotamya Ajansı’nda yer alan habere göre, 15 Ocak’ta gözaltına alındıktan sonra hakkında bir bilgiye erişilemeyen Akgün’ün tutuklanarak Sincan Cezaevi’ne gönderildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Akgün, tutuklanarak cezaevine gönderildi, 50 yaşındaki engelli kızı ise Bolu’da bir devlet kurumuna yerleştirildi.

"APARTMAN HER GÜN SESLERLE SALLANIYORDU"

Akgün ile aynı apartmanda oturan komşusu Ayşe Çakan, 15 yıldır Akgün’ü tanıdığını belirterek, “Apartman her gün seslerle sallanıyordu, ama evine gidip de göremedim ne yaşadıklarını bilmiyorum. Engelli kızı yüzünden kimse ile pek görüşmezdi. Akrabasının olup olmadığını bilmiyorum. Evli bir kızı vardı olaydan sonra geldi. Kadının durumu aslında iyiydi, tarlası olduğunu söylüyordu. Adam elinden paralarını alırmış, tartışmaların çoğu da bundan kaynaklanıyormuş. Bir kere yaşadığı tartışmayı anlattı. Eşinin bir çuval yiyecek alıp, köye gittiğini ve kendilerine hiçbir şey vermediğini söylüyordu. Adam geçimsizdi. Gider arabaları çizerdi, sen geçsen sana takılırdı” diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar