Ankara Milletvekili Şenol Sunat Malatya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi

Ankara Milletvekili Şenol Sunat Malatya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi
İYİ Parti Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat Malatya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Sunat, Malatya ziyaretinde, İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına katıldı ve Atatürk anıtına çelenk sunma töreninde bulundu.

GÜNBOYU-VAHAP KISTIRAK 

Tören alanında bir konuşma gerçekleştiren Sunat; "Çok değerli CHP İl Başkanım, İYİ Parti İl Başkanım, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sendikaların temsilcileri ve çok değerli Malatyalı kardeşlerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, hoş geldiniz iyi ki varsınız" dedi.

Sunat, "Cumhuriyetimizin 98. yılını kutladığımız bugün de yani 100. yılını devirmeye iki yıl kala ben bugün Malatya'dayım, beni sizlerle buluşturan Teşkilatımıza ve başkanımıza da huzurlarınızda ayrıca teşekkür ediyorum. Bize Cumhuriyeti armağan eden büyüklerimiz, başta Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını ve bu topraklar için şehadet şerbeti içmiş şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor önlerinde saygı ile eğiliyorum. Değerli kardeşlerim; ne kadar acıdır ki bayramlarımızı artık hakkaniyetle hakkı ile maalesef kutlayamıyoruz. Bir şekilde bahanelerle Cumhuriyet bayramı ve diğer milli bayramlarımız bir şekilde değersizleştiriliyor ama Allah nasip edecek 2023 yılında cumhuriyetin 100. yılı Türk’ün şanına uygun olarak kutlanacak" dedi.

Konuşmasının devamında; "Cumhuriyet biz çılgın Türkler olduğu müddetce en iyi şekilde yaşatılacaktır. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun ve Türk’ün şanı şerefi inşallah çok daha iyi bir şekilde bundan sonra yani yeni bir medeniyet yolunda güneş gibi doğmayı Allah bizlere nasip etsin" dedi. Malatya ziyareti kapsamında İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına da bir ziyaret gerçekleştiren Şenol Sunat, Battalgazi ilçe Başkanı Nurettin Bükte, ilçe Başkan Yardımcıları ve Üyelerle bir araya geldi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte; "Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Şenol Sunat Hanımefendiye teşekkür ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi anlamlı bir günde İlçemizi ziyaret eden sayın vekilimize tekrar teşekkür ediyorum" dedi. Bükte, Battalgazi ilçesinin demografik yapısı, mahalle temsilcileri, sandık kurulu üyeleri ve Battalgazi Kadın Politikalarının çalışmalarından oluşan raporları Şenol Sunat’a teslim etti. Battalgazi ilçe Başkanlığını yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederek ilçeden ayrıldı.

whatsapp-image-2021-10-30-at-12-40-29.jpeg

whatsapp-image-2021-10-30-at-12-40-30.jpeg

whatsapp-image-2021-10-30-at-12-40-32.jpeg

whatsapp-image-2021-10-30-at-12-40-33-1.jpeg

whatsapp-image-2021-10-30-at-12-40-34.jpeg

whatsapp-image-2021-10-30-at-12-40-36.jpeg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar