Mansur Yavaş Ankara havası oynadı! Sosyal medya yıkıldı: Kıskananlar masaya çıkıp tepinebilir

Mansur Yavaş Ankara havası oynadı! Sosyal medya yıkıldı: Kıskananlar masaya çıkıp tepinebilir
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, 3. yılında yeni proje tanıtım töreninde Ankaralı sanatçı Tan Taşçı sahne aldı. Sahneye çıkan seymenler ile birlikte Ankara havası oynayan Tan Taşçı ve Mansur Yavaş'ın görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

MANSUR YAVAŞ'TAN ANKARA HAVASI OYUNU! KISKANANLAR MASAYA ÇIKIP TEPİNEBİLİR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, göreve başlamasının üçüncü yılında 110 projenin temel atma, açılış ve tanıtım törenini Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katılım sağladı. Kılıçdaroğlu’nun gündeminde ise Ankara ve gençler vardı.

Tanıtım töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş’a ilişkin, “Bir belediye başkanını dinledik, başarılı bir belediye başkanını. Her şey den önemlisi hesap vermeyi namuslu bir görev olarak kabul eden bir belediye başkanı. Dolayısıyla harcadığı her kuruşun hesabını kendi halkına, kendi milletine, kendi vatandaşına veren bir belediye başkanının, hepimizin başının üstünde yeri vardır. Hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmayan bir belediye başkanı, vatandaşları arasında hiçbir ayrım yapmayan belediye başkanı, bir evde dert varsa o dertle birlikte dertlenen bir belediye başkanı, kendi kentinin diğer metropollerle yarışabilecek bir düzeye getirilmesi için mücadele eden bir belediye başkanı, o belediye başkanı Ankara’nın gözde Büyükşehir Belediye Başkanı” ifadelerini kullandı.

Ankara havası oynayan Tan Taşçı ve Mansur Yavaş''ın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi olurken bir kullanıcının ise, "Kıskananlar masaya çıkıp tepinebilir…" yorumu gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar