Ankara bunu konuşuyor... Erdoğan salgın sonrası ilk Cuma namazını nerede kılacak?

Ankara bunu konuşuyor... Erdoğan salgın sonrası ilk Cuma namazını nerede kılacak?
Yeni tip korona virüs COVID 19 pandemisine ilişkin normalleşme takvimi açıklandı. Erdoğan'ın bu cuma namazını nerede kılacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Türkiye, iki buçuk aylık tedbirin ardından normalleşmeye gidiyor. 

AKP'nin normalleşmeye doğru atılacak ilk adımlar arasına, iki aydır ibadete kapalı olan camilerin, Cuma namazı için açılmasını da koyduğunu ifade eden Sözcü yazarı Zeynep Gürcanlı,  "Ancak cami açılışı konusunda hükümet kanadından gelen açıklamalardaki çelişkiler, Ankara'da AKP'nin bu konuda “sürpriz bir adım daha” atıp atmayacağının konuşulmasına neden oldu" dedi. 

"Kulislerde, derinleşen ekonomik krizin konuşulmasını önlemek için her yolu, her polemiği deneyen AKP hükümetinin 29 Mayıs'ta, Ayasofya üzerinden yeni bir “algı fırsatı yaratıp yaratmayacağı” konuşulmaya başlandı" diyen Gürcanlı, yazısını çyle noktaladı: 

"Tüm bunlara bir de Saray efradından, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un 10 Mayıs'ta durup dururken sosyal medya hesabından Ayasofya fotoğrafı yayınlayıp “özledik. Ama az daha sabır. Birlikte başaracağız” notunu paylaşmasını ekleyin.

Acaba Erdoğan, uzun bir ara sonrasında toplu kılınacak ilk Cuma namazında nerede olacak? 29 Mayıs'ta Ayasofya'da olabilir mi?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar