Anadolu Ajansı muhabirinden İki bakanı da şoke eden Sedat Peker sorusu

Anadolu Ajansı muhabirinden İki bakanı da şoke eden Sedat Peker sorusu
Anadolu Ajansı muhabirlerinden Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi şaşkına çevirecek sorular sordu.

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi şaşkına çevirecek sorular sordu.

Geçtiğimiz günlerde yayımladığı video ile Süleyman Soylu'yu hedef alan Sedat Peker ile ilgili sorular soran gazeteci Musab Turan, "Son günlerde gündemi meşgul eden konular var. Narko-bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve de 19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük? Çarşıda pazarda herkes bunu konuşuyor. Ancak hiçbir bakan buna ilişkin tek kelime etmiyor. Sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir savunma yaptı mı? 3,5 yaşında bir oğlumun yüzüne bakarken bu maskeli balodan dolayı utanıyorum. Sizlerin çocukları yok mu?" diye sordu.

Varank bu soruya şu yanıtı verdi:

"Bence sen şimdi maskeli balo yapıyorsun. 3.5 yaşındaki bir çocuğun siyasi konularla ilişkili olduğu… AK Parti  iktidarının en önemli özelliği Türkiye’de her türlü illegal yapıyla, her türlü çeteyle mücadele ederek 19 yılda iktidarını sağlamlaştırmasıdır. Bizim herhangi bir illegal yapıyla ilişkimiz olması mümkün değil. Birtakım gayriciddi insanların yasal olmayan insanların kamuoyuyla bilinen açıklamalarını dikkate alıp bakanların resmi açıklamalarını dikkate almıyorsanız orada problem var demektir. Biz illegal yapılarla mücadelede başarılı bir hükümetiz."

Bakan Bekir Pakdemirli ise, “Hangi partiden olursa olur bir hükümetin bakanı sonuna kadar vatanı milleti ve bayrağı için çalışır. Bizim Süleyman Soylu kardeşimizin abdestinden şüphemiz yok. Kendisine konuyla ilgili soru sormamız abesle iştigal olur. Zaten kendisi de konuyla ilgili çok doyurucu açıklamalar da yaptı” ifadelerini kullandı.

Musab Turan çektiği görüntüleri kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştıktan kısa bir süre sonra sildi. Anadolu Ajansı'ndan konuyla ilgi henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Musab Turan'ın çok konuşulacak sorusu ve bakanların cevabı şöyle:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar