Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yaşayan Josie isimli genç kadın, Fazla kiloları yüzünden terk edildi! Şimdiki halini görenler...

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yaşayan Josie isimli genç kadın, Fazla kiloları yüzünden terk edildi! Şimdiki halini görenler...
Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yaşayan Josie isimli genç kadın, 3 yıllık erkek arkadaşının kendisini terk etmesinin ardından spor yapmaya başladı. Josie'nin kısa zaman içerisinde 64 kilo verdiği ve bambaşka bir hale büründüğü görüldü.

Fazla kiloları yüzünden terk edildi! Şimdiki halini görenler...

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yaşayan 136 kilogram ağırlığındaki Josie, 3 yıllık erkek arkadaşının kendisini terk etmesinin ardından bambaşka biri olmaya karar verdi. 2018 yılının Ocak ayında aldığı karar onun için milat oldu ve bir daha hiçbir şey onun için aynı olmadı.  3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi tarafından terk edilen Josie isimli genç kadın 64 kilo vererek bambaşka birine dönüştü. Genç kız, şimdiyse herkesin imrendiği fit vücuduyla görenleri hayran bırakıyor.  

"ERKEK ARKADAŞIMI PİŞMAN ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM" 

Terk edildikten sonra hayatına sporu ve dengeli beslemeyi alan Josie'nin artık hayatı değişmeye başlamıştı. Erkek arkadaşını pişman etmek için çıktığı yolda kendi serüvenini yarattı ve yeni hayat tarzını benimsedi. Şimdi başka kadınlara yaşantısıyla ilham olan genç kadın geçirdiği zorlu süreci Truly'ye şu sözlerle anlattı: "3 yıllık bir ilişkim vardı. Bu ilişkide kendimi çok kaybettim. Zehirli ve yıpratıcı bir ilişkimiz vardı. Yılbaşından 2 gün sonra bana hiçbir açıklama yapmadan ilişkimizi bitirdi." "Eski sevgilimin istemediği kadındım. Bunun yerine onun elde edemeyeceği kadın olmaya karar verdim."

33333333333333333333333333.jpg      

"ERKEK ARKADAŞIM BENİMLE OLMAK İSTEMİYORDU" 

Hayatı boyunca kilo problemiyle mücadele ettiğini anlatan Josie, insanların arasında kendini görünmez gibi hissettiğini anlattı. Josie, "Kilo vermeye karar verme sürecim ise böyle başladı. Çünkü erkek arkadaşım artık benimle birlikte olmak istemiyordu. Ona geri dönüp ne kaybettiğini göstermek istedim" ifadelerini kullandı.   

222222222222222-001.jpg

Josie, başından geçen süreci şu sözlerle anlattı:     "En zor kısım başlamak. Bir kez başladığınızda, spora aşık olacaksınız. Ama en önemlisi, asla kimsenin veya hiçbir şeyin sizi caydırmasına izin vermeyin! Artık hayatım tamamen fitness etrafında dönüyor. Fitness'ı seviyorum. Artık bu benim tutkum. Şu an eğitmen oldum ve amacım benim gibi sorunlar yaşamış diğer kadınların da özgüvenini yerine getirmek." 

111111111111111.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar