Ameliyat masasından düşürülen kadın...

Ameliyat masasından düşürülen kadın...
İngiltere'de kalça kırığı nedeniyle ameliyat olan bir kadın, operasyon sırasında yere düşürüldükten bir süre sonra hayatını kaybetti.

Ameliyat masasından düşürülen kadın...

İngiltere'de kalça kırığı nedeniyle ameliyat olan bir kadın, operasyon sırasında yere düşürüldükten bir süre sonra hayatını kaybetti. BBC'de yer alan habere göre, 70 yaşındaki Jeannette Shields, İngiltere'nin Carlisle şehrinde safra taşları nedeniyle tedavi görüyordu. Tedavi için kaldığı hastane odasında tuvalete gitmek için yardım tuşuna basan ancak yanıt alamayan Shields tek başına gitmek için kalktığında başı döndü ve kalçasını kırdı. 

"KAFASININ ARKASINDA BÜYÜK BİR ŞİŞLİK OLMUŞTU"

Kırıktan iki gün sonra Shields, ameliyata alındı. Hastane, ameliyatın ardından Shields'ın eşini arayarak operasyonun başarılı geçtiğini ancak operasyon sonunda eşinin ameliyat masasından düşürüldüğünü söyledi.  Shields'ın eşi şöyle anlattı: "Onu hemen kaldırmışlar ve röntgen çekmeye götürmüşler. Kafasının arkasında büyük bir şişlik olmuştu. Sonra durumu kötüye gitti ve hayatını kaybetti. Şoktayım"

Jeannette Shields'ın kızı Vikki, ameliyattan sonra ailenin hemşireleri annesinin başındaki şişlikle ilgili bilgilendirdiğini de ekledi.  Aile, Shields'ın ölümünden sonra otopsi yapılmadığını, yapmasını özel olarak talep ettiklerini söyledi.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar