Öpüşme görüntüleri sızdı! Amber Heard'ın yalanı ortaya çıktı

Öpüşme görüntüleri sızdı! Amber Heard'ın yalanı ortaya çıktı
Popcorned Planet isimli YouTube kanalı, Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard ve model Cara Delevingne'in asansörde öpüştüğü anlara ait görüntüleri yayınladı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİ SIZDI! AMBER HEARD'IN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Amber Heard''ün Johnny Depp''i evliyken aldattığı iddia edilmişti. Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp''le iki yıl evli kalan Amber Heard’ün yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Johnny Depp''in kendisine açtığı iftira davasını kaybeden Amber Heard''ün, Depp''le evliyken ünlü model Cara Delevingne ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti.

ÜÇLÜ İLİŞKİ

Ünlü oyuncu Johnny Depp, evli olduğu zaman eşi Amber Heard''ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etmişti. Amber Heard''ün Delevingne ve Elon Musk''la üçlü ilişkiye girdiği haberleri magazin gündeminde de sıkça konuşulmuş ancak netlik kazanmamıştı. Heard aldatma iddialarını reddederken bugüne kadar konuyla ilgili herhangi bir somut delil kamuoyuna açıklanmamıştı. 

DAVA DOSYASINDA YER ALDI

Johhny Depp''in hukuk ekibinin davaya sunduğu kanıtlar arasında Amber Heard ve Cara Delevingne''in sık sık Elon Musk''ın asansöründe çekilen görüntüleri de vardı.

Oyuncu ve model Cara Jocelyn Delevingne

CARA DELEVINGNE KİMDİR? 

Cara Jocelyn Delevingne, İngiliz model ve oyuncudur. Cara Delevingne, Tolstoy''un Anna Karenina romanının film uyarlamasında Prenses Sorokina rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda küçükken Barny''s Friends''de de rol almıştır. 24 Temmuz 2015 tarihinde vizyona giren Kağıttan Kentler (Paper Towns) filminde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar