Amazon'un sahibi Jeff Bezos'tan manidar paylaşım

Amazon'un sahibi Jeff Bezos'tan manidar paylaşım
Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan, Amazon'un sahibi Jeff Bezos, cep telefonunun Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın talimatıyla hacklenmesinin ardından anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, geçtiğimiz yıl öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın anma töreninden fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğraf karesinde Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz ile birlikte Kaşıkçı'nın mezar taşına dokunduğu görülüyor. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos aynı zamanda Kaşıkçı'nın yazdığı Washington Post gazetesinin de sahibi.

KAŞIKÇI'NIN ÖLDÜRÜLMESİNDEN 5 AY ÖNCE 

Birleşmiş Milletler Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesinden 5 ay önce, Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın Whatsapp hesabından gönderilen bir video mesajıyla Bezos'un cep telefonunun hacklenmiş olma ihtimalinin yüksek olduğunu ortaya koymuştu.

CEVAP NİTELİĞİNDE YORUMLANDI 

Washington Post gazetesi 1 Mayıs 2018’de gönderilen mesajın ardından Bezos’un hesabından büyük çapta verinin indirildiği iddiasında bulunmuştu. Bu haberlerden yalnızca saatler sonra Bezos'un paylaştığı fotoğrafın Suudi yönetimine bir cevap niteliğinde olduğu yorumları yapılıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar