Amasya Üniversitesi personel alıyor

Amasya Üniversitesi personel alıyor
Amasya Üniversitesi öğretim üyesi ve elemanı 59 akademik personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi ise 26 Mayıs 2022.

Resmi Gazete’de yer alan ve Amasya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi, “Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu''nun 23., 24. ve 26. maddeleri, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 48. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği''nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.”

Adayların Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı web sayfasında yayımlanan (https://pdb.amasya.edu.tr/media/23968/amasya-universitesi-ogretim-uyeligine-yukseltilme-ve-atanma-yonergesi.pdf) Amasya Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde belirtilen kriterleri sağlaması gerekmektedir. Bu kriterleri sağlamayanların başvuruları işleme alınmayacaktır.

1- Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların dilekçelerine ek olarak, jüri dosyalarını 1adet dosya, 6 adet CD ortamında hazırlayarak Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların dilekçelerine ek olarak, jüri dosyalarını 1 adet dosya, 4 adet CD ortamında hazırlayarak Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların dilekçelerine ek olarak, jüri dosyalarını 1 adet dosya, 4 adet CD ortamında hazırlayarak ilgili birimlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

4- Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5- Doçent kadrolarına Profesörler müracaat edemezler.

6- Eksik belge ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Dilekçe ve Ekleri

1- Başvuru Dilekçesi ( https://kalite.amasya.edu.tr/dokumanlar/formlar )

2- Fotoğraf (1 adet)

3- Özgeçmiş ve Eserler Listesi ( https://kalite.amasya.edu.tr/dokumanlar/formlar )

4- Lisans, Yüksek Lisans, Doktora/Uzmanlık (TUS) ve Doçentlik Belgeleri (Aslı, Noter Onaylı veya Karekodlu e-Devlet çıktısı kabul edilir.)

5- Yabancı Dil Belgesi

6- Yayın Listesi ve Yayınlar

7- Kurum dışından başvuranlardan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar için onaylı hizmet belgesi

8- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Kurum dışından müracaatlar için) Karekodlu e-Devlet çıktısı kabul edilir.

9- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

10- Adli Sicil Belgesi (Kurum içi-dışı nakil müracaatlar hariç) (Karekodlu e-Devlet çıktısı kabul edilir.)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar