İslam Memiş'ten bomba uyarı! Freni patladı...

İslam Memiş'ten bomba uyarı! Freni patladı...
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yükseliş trendinde olan dolar kuruna ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş, Temmuz ayında dolar ve gram altında yeni yükselişler beklediğini açıkladı. 

UZMAN İSİMDEN BOMBA UYARI! FRENİ PATLADI...

Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz ve yıllık enflasyonun yüzde 69,97 bulması dolar kurunda yükseliş trendini tetikledi. Yaşanan olumsuz gelişmeler sonrası dolar 15,37 liradan satılıyor. 16,1070 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 16,12 lira olarak belirlendi. 

"TEMMUZ''DA GRAM ALTIN 1200 TL"

Gram altın için yeni tarih ve rakam veren İslam Memiş, "Gram altın 933 lira. Neden döviz ve emtialar da Nisan’da final yaptığımızı anladınız sanırım. Ancak gram daha yükselmedi. Temmuz 1.200 Yıl içinde 1.450 Bakalım zaman kimi haklı çıkaracak" dedi.

DOLARDA DA TEMMUZ AYINA DİKKAT! 

Öte yandan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara şu tavsiyelerde bundu: 

"Biz Nisan ayında bilgilendirdik. O düşük seviyeler bitti. Mayıs, haziran, temmuz yükseliş başlangıcı dedik. Devam edecek gibi duruyor bu yükselişler. Gram altın dolardan destek görmeye devam ediyor. Yükseliş aslında yeni başladı, trendin kırılmasına daha 1 ay gibi bir süreç var. Dolar/TL''de 15.30, gram altında 940 TL seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim. Uzun vadede gram altın 960 lira, dolar/TL''yi 15.50 seviyesi olarak takip edeceğim. Temmuz ayında yeni zirveler bekliyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar