Altın fiyatlarında gece sürprizi

Altın fiyatlarında gece sürprizi
Altının ons fiyatına paralel dün değer kaybeden gram altın, yeni güne de düşüşle başladı. Altının gram fiyatı, 458 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Altının gram fiyatı 458 lira seviyesinde. Çeyrek altın 762 lira, Cumhuriyet altını 3.044 liradan satılıyor. Ons altın ise 1.952,29 dolarda yer alıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 20 Ağustos 2020 anlık ve güncel çeyrek altın, gram altın fiyatları.


Altın fiyatlarında düşüş sürüyor.

Altının ons fiyatına paralel dün değer kaybeden gram altın, yeni güne de düşüşle başladı. Altının gram fiyatı, 458 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 762 lira, Cumhuriyet altını 3.044 liradan satılıyor.

Ons altın da düşüş eğiliminde. Altının ons fiyatı 1.952,29 dolar seviyesinde yer alıyor.

GÖZLER MB'NİN FAİZ KARARINDA

Uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin odağında TCMB'nin faiz kararının olduğunu, yurt dışında ise Avrupa Merkez Bankası Para Politikası toplantı tutanaklarının takip edileceğini bildirdi.

ABD ile Çin arasındaki gerilime ilişkin taraflardan gelebilecek açıklamaların gündemdeki yerini koruduğunu ifade eden uzmanlar, yeni tip corona virüs aşısına ilişkin haber akışı ve jeopolitik gelişmelerin de yatırımcıların odağında olacağını kaydetti.

Analistler, küresel ölçekte beklentilerden iyi gelen makroekonomik göstergelerin risk algısını görece azalttığını, altın fiyatlarının da bu gelişmelere paralel gerilediğini belirtti.

Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 2.030 doların direnç olarak öne çıktığını, gram altında ise 460-480 lira bandının izleneceğini kaydetti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar