Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın uzmanı uyardı

Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın uzmanı uyardı
Altın fiyatlarındaki yükselişin sürüp sürmeyeceği konusu yatırımcının en merak ettiği soruların başında geliyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatlarında dalgalanmalar sürüyor.

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar sürüyor. Geçtiğimiz haftayı düşüşle kapatan altın fiyatları yeni hafta da 474 lira sınırına kadar çıksa da yeniden 462 liraya indi. Çeyrek altın ise 464 liradan işlem görüyor. Bundaki en büyük faktör ise altının ons fiyatlarındaki düşüş olarak gözlemlendi. Öte yandan altın fiyatlarındaki durağanlık devam ederken dolar kuru 8 lira sınırına dayandı. Dolar 7 lira 96 kuruştan işlem görüyor.

altin-ic.png

AÇIKTA KALMAYIN

Altın fiyatları, ons fiyatlarındaki düşüşün de etkisiyle durağanlığını sürdürüyor. Gram altın 462 liradan satılırken, çeyrek altın 764 liradan, cumhuriyet altını 3 bin 112 liradan işlem görüyor. 22 ayar bileziğin gram fiyatı 423 liradan, 14 ayar gram altın ise 270 liradan satılıyor. Milli gazetenin aktardığına göre uzmanlar, altın fiyatlarının uzun vadede yükseleceğini öngörüyor. Altın uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda yatırımcılara açıkta kalmayın uyarısında bulundu. Aceleci olan yatırımcılara kıza Altın uzmanı İslam Memiş, "Piyasayı bilmeyenler, ısrarla biliyorum lafları yok mu. Kısa vadeli beklentilere, sabah olsun diye bakmaları. Kardeşim, al-sat yaparak ters köşe oluyorsun, olacaksın da. Kısa vadeli öngörülerimi, senin için değil, piyasa için yapıyorum" İfadelerini kullandı.  
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar