Alper Potuk, Fenerbahçe'den gitmeye direniyor

Alper Potuk, Fenerbahçe'den gitmeye direniyor
Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe'de istenilen performansı gösteremeyen Alper Potuk'un Rizespor'a transferi an meselesi. Ancak Alper'in transferi çok istemediği kaydedildi.

Alper Potuk diretiyor

Barış Yahya Çinçin / GÜNBOYU

Fenerbahçe'nin istenileni bir türlü veremeyen yıldızı Alper Potuk için hareketli saatler yaşanıyor. Ersun Yanal'ın sevdiği futbolcular arasında yer alan ancak kulübün içerisinde bulunduğu mali kriz nedeniyle topun ağzındaki isimlerden biri olan Alper Potuk için Çaykur Rizespor devrede. 

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR 

Alper Potuk'un transferi için Fenerbahçe ile Rizespor arasında görüşmelerin devam ettiği, fikri sorulan Alper Potuk'un ise takımda kalmaktan yana tavır aldığı öğrenildi.  Fenerbahçe yönetiminin göndermek istediği yıldız futbolcu, Rize'den istediklerini alabilirse Fenerbahçe'den ayrılacak. Alper Potuk'un Rize'den istediği maaşı ve sözleşmeyi alamaması durumunda ise takımda kalmaya çalışacağı öğrenildi.

MAAŞINDA İNDİRİME GİTMİŞTİ 

Futbolcu, kulübünün içerisindeki mali kriz nedeniyle sezon içerisinde maaşında değişikliğe gitmiş ve taraftarlardan olumlu tepkiler almıştı. Tüm bunlara rağmen sezon içerisinde istenilen performansı bir türlü veremeyen Alper Potuk, taraftarın istemediği isimlerin başında gelmişti.  

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar