Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'ten hem Devlet Bahçeli'ye hem de abisi Tuğrul Türkeş'e zehir zemberek sözler

Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'ten hem Devlet Bahçeli'ye hem de abisi Tuğrul Türkeş'e zehir zemberek sözler
MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Danıştay'ın Andımız kararıyla ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslendi. Ahmet Kutalmış Türkeş, abisi Tuğrul Türkeş'e de gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği’nin “Öğrenci Andı” başlıklı 12. maddesini yürürlükten kaldıran düzenlemenin iptaline karar verdi.   

Bu kararın ardından artık okullarda öğrenci andı okunmayacağı belirtildi.

MHP’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in oğlu Kutalmış Türkeş, MHP lideri Devlet Bahçeli ve kardeşi Tuğrul Türkeş’e “Andımız”ı geri getirme çağrısı yaptı.

Kutalmış Türkeş, Bahçeli’ye seslenerek, Andımız’ın tekrar okutulması gerektiğini ve bu konuda çalışmalar yapmasını istediğini söyledi.

mhpyeni2.jpg

Türkeş sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda şunları yazdı:

Devlet Bey, işte beklediğin an! Geç karşılarına: 'Millete sözüm var Andımızı tekrar okutun yada ittifakı bozarım' de! Gör bakalım okutuyorlar mı okutmuyorlar mı! Yaparsan Türk tarihine şerefle geçersin, yapmazsan MHP yi esir, kendini de rezil etmiş şekilde tarihe geçersin! Hodri Meydan! 

Sayın Tuğrul Türkeş, beni hiçbir zaman MHP üyesi dahi yapmadılar ama Siz MHP'de başkan yardımcılığı yaptınız, o dönemde milliyetçiliğe ayak uzatmaya kalkanın ayaklarını kırarız diyordunuz! İşte sana fırsat! Madem Türkeş'in oğlusun BABAMIZA YAKIŞANI YAP KIR O BACAKLARI OKUT ANDIMIZI! 

tweet-007.jpgtweet1-009.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar