Alparslan Türkeş anmasına Kovid-19 engeli 

Alparslan Türkeş anmasına Kovid-19 engeli 
MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 24. yılı olan 4 Nisan'da, Kovid-19 salgını nedeniyle kapalı ve açık alan anma toplantıları yapılmayacak.

Türkeş anmasına Kovid-19 engeli 

MHP'den alınan bilgiye göre, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, teşkilatlara Kovid-19 tedbirlerine ilişkin bir yazı yolladı. 

Yalçın, Kovid-19 salgınında son günlerde yaşanan ciddi artış dolayısıyla hükümetçe alınan yeni tedbirlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulduğunu anımsatarak yeni tedbirlere, siyaset dahil, gündelik hayatın her alanında uyulmasının önemine değindi. Yalçın, şunları kaydetti:

"Söz konusunu yeni tedbirler dolayısıyla MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'i anmak üzere her yıl 4 Nisan günü MHP il ve ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen açık veya kapalı anma toplantıları bu defa gerçekleştirilmeyecektir. MHP ve milliyetçi-ülkücü hareket olarak Başbuğ'a duyduğumuz minnet ve vefa, çeşitli medya ve sosyal medya vasıtaları kullanılarak kamuoyuyla paylaşılacaktır. Başbuğumuzun aziz hatırası ihtiram ve muhabbetle yad edilecek, camiamızın belleğinde bıraktığı derin ve kalıcı izler heyecan ve coşkuyla tazelenecektir. Kutlu ülkü kervanının Alparslan Türkeş'in gösterdiği yolda her geçen gün büyüyerek ilerlediği, onun manevi huzurunda dualarla anılacaktır."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar