Almanya'daki saldırganın, saldırıdan önce duvara yazdığı yazı dikkat çekti!

Almanya'daki saldırganın, saldırıdan önce duvara yazdığı yazı dikkat çekti!
Almanya'da bir cafeye silahlı saldırıda 9 kişiyi ve annesini öldürdükten sonra intihar eden saldırganın, saldırıdan önce duvara yazdığı yazı dikkat çekti.

Almanya'nın Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde bir cafeye silahla saldırarak 9 kişinin hayatının kaybetmesine neden olan ve evinde annesini öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıkan Tobias Rathjen'in, duvara yazdığı yazı dikkat çekti.

SALDIRIDAN ÖNCE YAZDIĞI BELİRTİLİYOR

Alman polisleri, Türklerin iş yerlerinin yoğunlukta olduğu; saldırılardan birinin gerçekleştirildiği Kurt Schumacher caddesi üzerinde bir binanın duvarında saldırganın 'tobias-rathjen.de' isimli web sitesinin adının yazılı olduğunu tespit etti. Polislerin incelemesi sürüyor. Yazının saldırıdan önce yazılmış olduğu belirtiliyor.

YOUTUBE'A VİDEO YÜKLEMİŞ

Almanya'nın batısındaki Frankfurt yakınlarında Hanau kasabasında iki nargile kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 5'i Türk 9 kişi hayatını kaybederken Saldırgan Tobias R. annesini de öldürüp intihar etti. Böylece olayda on bir kişi hayatın kaybetmiş oldu. Tobias R.'nin bir video çekip bunu YouTube'a yüklediği de öğrenildi.

almanya-daki-saldirgan-saldiridan-once-duvara-12936896-4587-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar