Alman kulübü cami silüetinden rahatsız olan taraftara öyle bir yanıt verdi ki...

Alman kulübü cami silüetinden rahatsız olan taraftara öyle bir yanıt verdi ki...
Yeni koleksiyon formaların üzerinde yer alan cami silüetinden rahatsız olan ve kulüp üyeliğinden ayrılan Alman taraftara Köln kulübü 'Güle güle' diyerek karşılık verdi.

Bundesliga ekiplerinden Köln, bu sezon giyeceği formalarını sosyal medya aracılığıyla tanıttı. Alman ekibi bu sezon giyeceği formalarda şehrin silüetini kullanırken Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait Köln Merkez Camii detayına da yer verdi.

Köln'ün dünyaca ünlü Dom Katedrali gibi cami silüetinin de formalarda görünmesi, Almanya'daki Türkler tarafından memnuniyetle karşılanmıştı ancak durumu hoş karşılamayan Alman taraftarlar da oldu.

"AYRILIĞI DUYURMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Köln kulüp üyesi olan Alman bir taraftar, formadaki cami silüetinden rahatsız olduğunu ve kaldırılmaması halinde üyeliğini iptal edeceğine dair bir yazıyı kulübe ulaştırdı. Bu yazıyı sosyal medyadan paylaşan Köln; “Bugün bir üyemiz formadaki cami silüeti sebebiyle üyeliğini iptal etmek istediğini bize iletti. Bu ayrılığı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisine diyeceğimiz tek şey ‘Güle Güle’ olacaktır” ifadelerini kullandı.

koln1.jpgkoln2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar