Allah başka dert vermesin hocam! "Sizi rezil edeceğim" diyerek paylaştı

Allah başka dert vermesin hocam! "Sizi rezil edeceğim" diyerek paylaştı
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde görev yapan öğretmenin sosyal medyada yayınladığı video Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti. Öğretmenin tepkilere yanıtı da aynı sertlikte oldu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğretmenlik yapan Gamze Şener, bir öğrencinin sınavını sarı-lacivert kalemlerle işaretlemesine tepki gösterdi.  

"Benim sınıfımda en bariz kural budur. Bilmeyen de yani..." başlığıyla videoyu yayınlayan öğretmen Şener, "Size bin defa söyledim benim dersimde bu renkleri kullanamazsınız diye. Şimdi siliyorum hepsini, cümle aleme rezil edeceğim. Baştan yapacaksınız" ifadelerini kullandı.

ogretmen111.jpg

Fenerbahçe taraftarından gelen tepkilere sosyal medya hesabından yanıt veren Şener, geri adım atmazken kullandığı dil ve üslup dikkat çekti. 

gamzetivit1.jpggamzetivit2.jpg

ogretmenic.jpeg

BİLGİ ÜNİVERSİTESİ UNIGFB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Bilgi Üniversitesi UNIGFB ekibi de resmi hesabından yaptığı açıklamayla Gamze Şener'e tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada bu davranışla eşitlik ilkesinin ihlal edildiği ifade edilirken "Bilgi UNIGFB olarak sürecin en yakından takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" denildi. 

O açıklama şu şekilde:

1-Son saatlerde Üniversitemizde görev yapmakta olan Gamze Şener adlı öğretim görevlisinin ayrımcı davranışını büyük bir öfke ve teessürle öğrenmiş bulunuyoruz.

2-Ülkemizin ve tüm dünyanın içerisinden geçtiği bu zorlu salgın sürecinde bütün gerçek eğitmenler öğrencilerinin eğitimlerinin kesintisiz devam etmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için mücadele ederken,

3-eğitimin manasını ve açık görüşlülüğü kavrayamamış bu şahsın ödevinde yalnız sarı lacivert renkleri kullandığı için bir arkadaşımızı sınıfta bırakması kabul edilemez.

4-Öğrencinin ödevinde gösterdiği gayreti ve azmi önemsemeksizin sadece bir renge takılararak öğrencileri değerlendiren bu sığ zihniyeti tasvip etmemiz mümkün değildir. Nitekim bu şekilde bir davranışla eşitlik ilkesinin de açıkça ihlal edildiği ortadadır.

5-Bilgi Üniversitesi rektörlüğünün konuyla ilgili aldığı kararları derhal kamuoyu ve Fenerbahçeye gönül vermis bütün taraftar ile paylaşması gerekmektedir. Bilgi UNIGFB olarak sürecin en yakından takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

6-Fenerbahçe büyük lokmadır boğazınızda kalır. Bitaraf olan bertaraf olur! #EğitimdeTarafİstemiyoruz

b1-002.jpgb2-003.jpgb3.jpgb4.jpg

b5.jpgb6.jpg


1907 UNİFEB'ten de konuyla ilgili açıklama geldi. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Bilgi Üniversitesinde görev yapan öğretim görevlisinin verdiği ödevde, bir öğrencisinin ödevi yaparken sarı lacivert renkler kullanması sonucu o ödevi reddettiği ve sarı lacivert renkler üzerinden takımımızın ismi hakkında üzeri kapalı bir şekilde yaptığı nefret söylemlerini barındıran videoyu üzülerek izlemiş bulunmaktayız.

Üniversiteli Fenerbahçeliler olarak sadece rakip takım olmaktan ileriye götürmediğimiz rekabetin, görevi bizlere eğitim hayatımızda yol göstermek olan kişiler tarafından sosyal hayata indirgenerek çirkin ve hakkaniyetsiz yargılarda, nefret söylemlerinde bulunulmasını kınıyoruz ve en kısa sürede gerekli adımların atılmasını ümit ediyoruz.


 

 

İŞTE O VİDEO: 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar