Ali Koç’tan transfer açıklaması: "Böyle olacağı belliydi"

Ali Koç’tan transfer açıklaması: "Böyle olacağı belliydi"
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan transferle ilgili itiraf gibi açıklama geldi. Koç açıklamasında, "Transferlerin sezon başına yetişmeyeceği aşikar. Böyle olacağı belliydi" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, WinWin kampanyasında ödül kazananlar için gerçekleşen tören sonrasında gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Ali Koç, transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Koç dikkat çeken ifadelerinde, "Transferlerin sezon başına yetişmeyeceği aşikar. Böyle olacağı belliydi" dedi.

Öte yandan Koç, Roma'dan Aleksandar Kolarov transferiyle ilgili olarak "Herkesin bir yoğurt yiyiş şekli var, bizim şeklimiz de dereyi görmeden paçayı sıvamamak. Transfer bitmeden açıklamam." değerlendirmesini yaptı.
Transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ali Koç, “2 stoper, bir 6 numara ve hocamızın isteğine göre bir oyuncu daha transfer edeceğiz”dedi.

“Sezon başladığı zaman tam kadro olmayacağı aşikardır” diyen Koç,Volkan Demirel ile sözleşme yenilenip yenilenmeyeceğı konusu için “Yeri burası değil” ifadelerini kullandı.

Başkan Koç, Roma’dan Aleksandar Kolarov transferiyle ilgili gelen soruya ise “Herkesin bir yoğurt yiyiş şekli var, bizim şeklimiz de dereyi görmeden paçayı sıvamamak. Transfer bitmeden açıklamam” yanıtını verdi.

İşte Ali Koç’un açıklamalarından satır başları;

“İKİ STOPER, 6 NUMARA VE BİR TRANSFER DAHA…”

“İlgili, ilgisiz, alakasız isimleri yazıyorsunuz. Akşamları spor kanallarına bakıyorum arkadaşlar vakit doldurmak için bir sürü isim üzerinden yorum yapıyor. Biz transfer bitmeden hiçbir açıklama yapmıyoruz. Hatta çok iddia edildiğinde ilgilenmiyoruz da dememeye çalışıyoruz. Transferler yaptık ama daha yapacağımızı Divan Kurulu’nda ifade ettim. Audi Cup’ta gözlemlediğimiz gibi eksiklerimiz ortada. İki stoper, bir 6 numara hocamızın isteğine göre artı 1 daha olabilir.”

“TRANSFERLER 2 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK”

“Sınırlı cephane olduğu zaman, FFP kıskacında olduğunuzda adımlarınızı dikkatli atmanız gerekiyor. Her istediğiniz her zaman olmuyor. Transfer olacak. Bizim yapacağımız transferler 2 Eylül’e kadar devam edecektir. Ana opsiyonlarımızdan biri kiralamak olduğu zaman bu kulüpler de son ana kadar oyuncuları bırakmıyor.”

“BUNUN BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ”

“Sezon başladığı zaman tam kadro olmayacağı aşikardır. Bunun böyle olacağı belliydi. Ne Audi Cup ne başka sonuçlar transfer politikamızı etkilemeyecek. Görüştüğümüz oyuncular var. Belki önceliklerimiz olmayacak başkalarına yoğunlaşacağız. Ama transfer bitmemiştir.”

KOLAROV VE VOLKAN DEMİREL SORUSUNA CEVAP

“Herkesin bir yoğurt yeme şekli var. Bizim yoğurt yeme şeklimiz de dereyi görmeden paçaları sıvamamak. Biz dereye görmeliyiz. üç bölgeye yapacağımız transfer için kesin konuşabiliriz. Alacağımız oyuncuların bazıları birden çok pozisyonda da oynayabilir.”

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren kaleci Volkan Demirel’le ilgili gelen soruya ise Ali Koç, “Volkan’la ilgili karara varınca açıklama yaparız. Onun yeri burası değil.” cevabını verdi.

“YILLARDIR JÜBİLE MAÇI YAPILMIYOR ALEX İÇİN NEDEN OLMASIN”

Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu Alex de Souza’yla da ilgili açıklamalarda bulunan Ali Koç, şunları kaydetti:

“Çok şey düşünüyoruz. Bir sürü yapısal değişiklikler de düşünüyoruz. Bunlar 12 ayda olacak şeyler de değil. Kadronun gençleşmesine kadar bir sürü şey düşünüyoruz. Fenerbahçe’ye elçilik yapabilecek, bu camiaya emek vermiş, zamanında kötü şekilde ayrılmış herkesle yeni sayfa açmak için pek çok adım attık. Yıllardır jübile maçı yapılmıyor. Alex için neden olmasın. Bizim kapımız çubukluya hakkıyla hizmet etmiş, katma değer sağlamış, tribünlerin sevgisini kazanmış herkese açıktır.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar