Ali Koç'tan şampiyonluk değerlendirmesi

Ali Koç'tan şampiyonluk değerlendirmesi
Süper Lig'in 35. haftasında Başakşehir'i deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Üç kere son haftada şampiyonluk kaybettik ve son anda her şeyin değişebileceğini biliyoruz" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2-1'lik Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Korona virüsü atlatan Ali Koç "Hastalık sürecinde bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şükür hafif atlattım. Ama herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum. Yeni varyant çok çabuk yayılıyor. Beni aşı olmadım çünkü sıram gelmemişti. Sırası gelenler muhakkak aşı olsun" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayı değerlendiren Ali Kaç "Maça gelirsek. Arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim çin çok önemli bir maçtı. İki takım için de önemliydi. 3 puanı alan biz olduk. Bay haftası öncesi önemli bir virajı geçtik. Bizim 6 maçımız kaldı. 7 haftada her şey olabilir. Şu ortamda her şey olabilir. 3 kere son hafta şampiyonluk kaybetmiş bir kulübüz. Biz bir hava yakaladık. Biz inanmaya devam edeceğiz. Hava yakaladılar. Hava değişti. Kalan haftalarda renkli ve heyecanlı bir lig olacak. Rakibimize az imkan veriyoruz. Şu an gidişattan, oynadığımız futboldan ve sonuçlardan son derece memnunuz" dedi.

Koç "VAR'daki arkadaş Ümit Öztürk'ün görev aldığı maçlarda kulüp olarak sıkıntı yaşıyoruz. Bugün Cüneyt Çakır'ın işi zorlaştırdı. Birkaç pozisyon var. Bilhassa yediğimiz golden önceki pozisyon" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar