Ali Koç'tan Mesut kararı! Hayırlı olsun

Ali Koç'tan Mesut kararı! Hayırlı olsun
Fenerbahçe'de taraftarı üzecek bir veda yaşanabilir. Fenerbahçe'ye büyük umutlarla İngiltere'nin Arsenal takımından gelen Mesut Özil'in, beklentileri karşılayamaması ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile yaşadığı gerginlik sonrasında takımdan ayrılması bekleniyor. Katıldığı bir televizyon programında Mesut Özil hakkındaki son gelişmeleri açıklayan Ali Koç, kafalardaki soru işaretlerini giderdi.

İki yıl önce flaş bir transfer ile Fenerbahçe''ye katılan Mesut Özil için ayrılık vaktinin geldiği belirtiliyor. Beyaz TV''de Mesut Özil''in menajeri Erkut Söğüt''le görüştüklerini açıklayan ve yıldız futbolcuyla yolları ayırmayı kafasına koyan Ali Koç''un Fenerbahçe''ye yeni bir 10 numara baktığı öğrenilirken, 33 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin belli olduğu, hatta Mesut''un görüşmelere başladığı belirtildi.

''''MENAJERİYLE KONUŞTUK''''

Ali Koç’un, Mesut’la ilgili olarak, “Menajeriyle konuştuk. İki taraf için de hayırlısını istiyoruz bunu da istişarelerle belirleyeceğiz. 2023’te şampiyonluktan başka hedefimiz yok” demesi, ayrılığın daha güçlü bir ihtimal olduğu şeklinde yorumlandı. 

ENDONEZYA İDDİASI

Bu arada yıldız futbolcunun tekstil alanında büyük yatırımlarının olduğu ve ciddi sayıda hayran kitlesinin bulunduğu Endonezya’ya giderken fotoğraf paylaşması, bu ülkeye transfer olacağı iddialarını güçlendirdi.

JORGE JESUS''UN KARARI MERAK EDİLİYOR

Fenerbahçe''de sezon sonuna gelinirken İsmail Kartal''ın görevi bırakacağı ve yerine Portekizli teknik adam Jorge Jesus''un geleceği iddia ediliyor. Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe''de görmek istediği kadro hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken, Mesut''un takımdaki geleceğinin bu planlara da bağlı olabileceği iddia ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar