Ali Koç'tan cenazede karşılaştığı Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay sözler! 

Ali Koç'tan cenazede karşılaştığı Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay sözler! 
Beyaz Futbol Yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Taylan Bilginel'in cenazesinde karşılaştığı Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç'la olan konuşmaları gündem oldu.

Beyaz Futbol yorumcusu ve Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Taylan Bilginel'in cenazesinde karşılaştığı Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç'la olan konuşmaları sosyal medyada gündem oldu.

Yer:Zincirlikuyu Mezarlığı

İşadamı Taylan Bilgel’in cenazesi

Cenazeden dönüş yolunda...

Nagehan Alçı- Ali Bey benim hiç anladığım bir mevzu değil ama çok büyük ve zor bir işe kalkıştınız Fenerbahçe’nin başına geçerek, nasıl gidiyor o süreç?

Ali Koç -Kocan gibi adamlar oldukça işimiz kolay değil habire taraflı ve yanlı yorum yapıyorlar...

(sonra Rasim Ozan’a dönerek)

Koç- Sen neden ekranda bağırıyorsun, böğürüyorsun sana o programda sürekli bağırma ve böğürme vazifesi mi verdiler?

ROK- İçimden geldiği için öyle davranıyorum. Yürekten böğürüyorum. Ben içi dışı bir adamım.

Koç- Eşine baksana son yıllarda ne kadar tarafsız ve objektif bir duruşu var, eşini tarafsız yorumları konusunda örnek alsana...

ROK- Nagehan nasıl arzu ederse öyle davranabilir, ben tarafım her zaman taraf oldum. Ama geçmişte yeri geldi Fenerbahçe’nin Mesut Özil gibi flaş transferlerini de takdir ettim, o konuda Galatasaray’a ağır yüklendim. Bizim kulüp taraftarıyla ters düştüm. Fakat bu sezon bu hakemlerle zor biter.

Ali Koç - Sistemin baştan aşağı yenilenmesi şart

ROK- Avrupa’nın 13 ülkesinde Merkez Hakem Kurulu Başkanı yabancı, bizim de bu devrimi yapmamız lazım. Bunu sizler yapmazsanız kim yapacak bu konuda Fenerbahçe-Galatasaray bir bütün olması lazım.

Koç- Senin için acımıyor mu bu duruma? Bu işi biz beceremedik gelsin yabancılar yapsın demek bir Türk olarak ağırıma gidiyor...

ROK- Benim de içim acıyor ama başka çare var mı? Yunanistan da böyle çözdü. Olympiakos-Panathinaikos maçlarını senelerdir yabancı hakemler yönetiyor

Koç- Evet biliyorum...

İŞTE O ANLAR: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar