Ali Koç: "Ne fenerasyon kalmıştı ne zorlu..."

Ali Koç: "Ne fenerasyon kalmıştı ne zorlu..."
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde yapıldığı iddia edilen hakem hatalarına değinen Koç, "Bizim lehimize olsa ne 'Fenerasyon' kalmıştı, ne Zorlu toplantısı, ne başka bir şey" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımın gündemi ve son dönemde yapıldığı iddia edilen hakem hatalarıyla ilgili basın toplantısı düzenliyor.

Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Dün gece oyun oynanırken, kural değişti. TFF'nin bir açıklaması var. Demek ki kurallar oyun oynanırken değişiyormuş. Bu toplantıyı yapmama kararı aldık ama arkadaşlar yoğun ilgi nedeniyle bu basın toplantısını 'Yapalım' dediler.

"WHATSAPP ÜSTÜNDEN KARAR ALINACAKTI"

Hepinizin bildiği pozisyonlar bunlar ama bütünüyle baktığınızda başka bir resim çıkıyor ortaya. 4. hafta Alanyaspor maçıyla başladı, sizinle paylaştığımız pozisyonlar bize göre yoruma açık olmayan pozisyonlar. 2 kusurlu gol yedik, kural hatası için başvurduk. Bizi üzen bunun ele alınma şekliydi. Başvuru yapılmadan kural hatası yoktur açıklaması yapıldı. Az kalsın WhatsApp üstünden karar alınacaktı. IFAB kararı okunmadı. Antalyaspor maçında pek çok maçta verilen, bize gelince verilmeyen Jailson'la aynı şekilde olan bir el var.

"1 HAFTA SONRA BİZ YAPINCA TEKRAR EDİLDİ"

Antalyaspor maçında pek çok maçta verilen, bize gelince verilmeyen Jailson'la aynı şekilde olan bir el var. Kayserispor maçında 3 penaltımız verilmedi. Tüm Türkiye'nin tartıştığı bir maç olmasına rağmen ertesi hafta maç aldı Arda Kardeşler. Yeni Malatyaspor maçında kaçırdığımız penaltının tekrar edilmesi gerekirdi, 1 hafta sonra biz yapınca tekrar edildi ama bu doğru karardı.

"NE FENERASYON KALMIŞTI, NE ZORLU..."

4 dakika 17 saniye Göztepe maçında bizim golümüz hakkında istişare edildi. Ne edildi bilmiyorum. Aut atışına korner verildi, döndü gol oldu. Bir derbi deplasmanında yanlış bir taç kararı verilip gol olunca, ortalık yangın yeriydi. Trabzonspor maçında Max Kruse'nin hiçbir temasının olmamasına rağmen golümüzün verilmemesini de gördünüz. Bizim lehimize olsa ne 'Fenerasyon' kalmıştı, ne Zorlu toplantısı, ne başka bir şey.

"ANTALYASPOR VE ALANYASPOR, BARDAĞI TAŞIRDI"

20. haftada orta hakem ısrarla kendisini çağırmasını istediğini ancak VAR hakeminin çağırmadığını söylüyor. Ankaragücü maçı... O maç oynanırken fark etmedik. Kadrosunu oturtmayan, henüz hazır olmayan Ankaragücü'nü bizi yendikleri için tebrik ediyorum. Golden önce el var. Vedat'a bir hareket var ama %50 - %50. Bizim lehimize ne yapılıyor diye baktık, Ankaragücü'nün 2-1 yendiğimiz maçta Zanka'nın ilk golünde aut verilmesi gerekiyordu, ancak korner verdiler. 'Haksız 2 puan almışsınız' denebilir. Burada 14-15 puandan bahsediyoruz. Yarısını hesabımıza saysanız, tablonun nasıl değişeceğini göreceksiniz. Antalyaspor ve Alanyaspor maçları bizler için bardağı taşırdı.

"14-15 PUANDAN BAHSEDİYORUZ"

Burada 14-15 puandan bahsediyoruz. Bunun sadece yarısını saysanız, tablonun ne kadar fark ettiğini göreceksiniz. Tabii bunlar saha içinde yaşananlar, bunun bir de saha dışında yaşananları var. TFF, aldığı kararlarla sadece bizi zayıflatmakla kalmamış, tüm yarışın tamamını kökünden etkilemiştir. Sezon ilerledikçe etki daha da artacak, göreceksiniz. Teknolojik nimet iyi niyetle kullanılmadığı zaman bu nimet iyi bir sonuç vermiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar