"Ali Koç istifa" sesleri

"Ali Koç istifa" sesleri
Audi Cup Kupası’nda Bayern Münih karşısında daha ilk yarıda kalesinde 5 gol gören Fenerbahçe’ye ve Ali Koç’a sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

"Ali Koç istifa" sesleri

Fenerbahçe’nin transfer yapılanmasını etkili görmeyen taraftarlar sosyal medya üzerinden #AliKoçİstifa etiketiyle binlerce paylaşım yaptı. Yenilginin ardından, Ekşi Sözlük'te de maç sonrası sert eleştirilerin olması dikkat çekti.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç’un ‘2-3 transfer daha yapıp nokta koyacağız’ açıklamaları 6-1 biten maçın ardından yeniden gündem olurken, sarı lacivertli taraftarların ‘en az 5 transfer daha lazım’ yorumları ise dikkatlerden kaçmadı.

"NE ÜÇ TRANSFERİ EN AZ 5 TRANSFER ŞART"

Kadro yapılanması olarak henüz yetersiz görünen Fenerbahçe’de defans hattına sol ayaklı tecrübeli bir stoper olması gerektiği belirtildi Ali Koç, dün akşam alınan mağlubiyetten sonra topa tutulurken, başkanın Kolarov haricinde Luiz Gustavo, iyi bir 10 numara, topu tutabilecek kanat oyuncusu ve Vedat Muric’i yedek kulübesinde oturtacak dünyaca ünlü forvet transferlerini gerçekleştirmesi gerektiği vurgulandı.

Taraftarların #AliKoçİstifa etiketiyle yaptığı paylaşımlardan bazıları:

1-007.PNG2-011.PNG3-011.PNG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar