Ali Koç ile Fatih Terim arasındaki 'sicil' tartışması büyüyor!

Ali Koç ile Fatih Terim arasındaki 'sicil' tartışması büyüyor!
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Teknik Direktörü arasında çıkan 'sicil' tartışması gittikçe büyüyor. Son olarak Koç, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile oynadıkları maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt verdi.

"TERİM'İN SİCİLİ BOZUK"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçtan önce yaptığı açıklamalarda, Fatih Terim'i kastederek, "Bizim ülkemizde yok efendim tweet 19:05'te atılmış. Biz şunu konuşalım; bir teknik adamın sicili neden bu kadar bozuktur, neden bu kadar çok ceza alır? Bunları konuşmuyoruz" demişti.

"SİCİLİN, PARAYLA DOLDURULAMADIĞI YERDEYİZ"

Fatih Terim, Ali Koç'un sözlerine Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında basın toplantısında yanıt verdi.

Terim, "Maçtan evvel yapılan açıklamaları öğrendim, hedef buysa... Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili rica edersiniz konuşmayalım. Sicilin parayla reklamla, nüfusla doldurulamadığı bir yerdeyiz. Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse cevap vereceğiz. Bugüne kadar herkes gerekeni aldı. Başka bir yerdeyiz, burada kalalım isterseniz. Değer bulduğumuz şeylere, gerekirse cevap veririz" diyerek yanıt verdi.

PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklama şu şekilde:

"1- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Başkanı ALİ YILDIRIM KOÇ'un 18.09.2019 tarihinde medyaya yaptığı "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar