Ali Koç: "Galatasaray dışında herkesle aramız iyi "

Ali Koç: "Galatasaray dışında herkesle aramız iyi "
Katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile ebedi dost kavramının 3 Temmuz sürecinde büyük darbe yediğini ifade ederek "Galatasaray dışındaki kulüplerle ilişkimiz çok, çok iyi" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile son dönemdeki gerginlik ve sarı-kırmızılıların Fatih Terim'in talebi üzerine TT Stadı'nın Koç Grubu'na bağlı catering şirketinin sözleşmesini feshetmesiyle ilgili konuştu.

beIN Sports'ta Güntekin Onay'ın "Galatasaray, Koç Grubu'nun catering şirketi ile sözleşmesini sonlandırmış" sözleri üzerine Ali Koç, "Fesih mi edilmiş? Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olarak buradayım, Galatasaray'ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe'yi ilgilendirmez. O benim ilgilendiğim bir iş değil." cevabını verdi.

"G.SARAY İLE İLİŞKİMİZ 3 TEMMUZ'DA DARBE YEDİ"

Galatasaray ile sorun yaşadıklarını kabul eden başkan, "Galatasaray dışındaki kulüplerle ilişkimiz çok, çok iyi. Ezeli rakip, ebedi dost ama ebedi dost kavramı 3 Temmuz sürecinde büyük darbe yedi. Bir nebze, yeni sayfa açmak için, bardağı yarı dolu görmek için hala yaklaşımımı var" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar