Ali Koç "çık konuş" dedi, Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir ile görüştü! İşte kritik görüşmenin perde arkası

Ali Koç "çık konuş" dedi, Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir ile görüştü! İşte kritik görüşmenin perde arkası
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile TFF Başkanı Nihat Özdemir önceki gün telefon görülmesi yaptı. Yıldırım, Ali Koç'un tepki gösterdiği Özdemir'e güvenini dile getirdi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında 'Şikenin üstesinden gelmek için nasıl bir çalışma yapacaksınız' sorusuna, "Birçok ülkede de böyle olaylar oldu. Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon 2010-2011 sezonudur. Sezon geride kaldı. 9 sezon geride kaldı. Biz 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına rastlamadık" şeklindeki yanıtı Fenerbahçe yönetiminden tepki çekmiş ve sarı lacivertli kulüpten "Yazıklar olsun sana Nihat Özdemir" başlığıyla bir açıklama yapılmıştı.

Ali Koç da önceki gün FB TV'ye bağlanarak Nihat Özdemir hakkında çok sert ifadeler kullanmış ve Özdemir'e "2010-2011 sezonu şampiyonu kim, çık yanıtla" diyerek çağrıda bulunmuştu. 

Tüm bu bilgilerin ışığında Aziz Yıldırım ile Nihat Özdemir'in telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 

Hürriyet'ten Mehmet Arslan, Aziz Yıldırım ile Nihat Özdemir'in telefon görüşmesiyle ilgili şu detaylara yer verdi.

İşte Arslan'ın yazısının ilgili bölümü:

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in, 'Şikenin üstesinden nasıl geleceksiniz?' sorusuna verdiği, 'Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon. Biz 9 senedir herhangi bir şike olayına rastlamadık' yanıtı Fenerbahçelileri ayağa kaldırdı. Birbiri ardına açıklamalar sinirleri gerdi. Ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sarı lacivertli kulübün başkan vekilliğini yapmış Nihat Özdemir karşı karşıya geldi. Söz düellosu bununla da bitmedi. Ali Koç, Fenerbahçe Televizyonu'na çıkıp, sözü eski başkan ve Nihat Özdemir'in yakın dostu Aziz Yıldırım'a attı: 

Bu sözler sadece Fenerbahçe camiasına değil, aynı zamanda o zaman çok büyük mücadele veren eski başkanımız Aziz Yıldırım'a karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Eminim ki Aziz Yıldırım'ın da bu konuyla ilgili tez zamanda açıklamaları ve söylemleri olacaktır. "

TELEFONDA GÖRÜŞTÜLER

"Kaynaklarım dün çok önemli bir bilgi aktardı: Nihat Özdemir, cuma günü (5 Haziran) Aziz Yıldırım ile bir telefon konuşması yaptı. Başkan Özdemir dahil bu konuşmadan haberdar olan herkese ulaşmaya çalıştım. Sonunda o telefon konuşmasından sadece tek bir cümleye ulaşabildim. 

Öncelikle ifade edeyim; Aziz Yıldırım konuşma yanlısı değil. 2 yıldan bu yana sessizliğini koruyor. Ve tavrını devam ettirecek gibi. Konuşup bu tartışmada bir taraf olmak da istemiyor. Ama eski dostu Nihat Özdemir'in ifadelerinin amacını aşar bir şekilde yorumlanmasından yana da değil. 

Nihat Bey'e söylediği sözlerde bunun bir göstergesi: · Nihat Bey, böyle saçma sapan bir şey olabilir mi? Aziz Bey'in bu sözlerini Nihat Özdemir'e duyduğu güvenin ifadesi olarak yorumladı, bana konuşmayı aktaranlar. Yıldırım'ın, 'dostu'nun sözlerinin samimiyetine güvendiğini söylediler. "

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar